טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אימי בת 83 וסובלת מקרע בבסיס המסתם וכתוצאה מכך מתסמיני אי ספיקה. האם ומי מתמחה בביצוע תיקון\השתלת מסתם בצינתור? אל מי ניתן לפנות והיכן מבצעים את ההליך? בנוסף האם ניתן לקבל החזר\השתתפות בעלות ההליך באמצעות כללית מושלם? רוב תודות אהד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למיטב ידיעתי אין עדין טכניקה יעילה וטובה לתיקון של המסתמים התלת צניפיים (טריקוספידלי). הפתרון היחיד הקיים נכון להיום הוא ניתוח לב פתוח.
לא כל חולה עם קרע בבסיס המסתם התלת צניפי חייב ניתוח וקיימות אפשרויות טיפול תרופתיות בעיקר בחולים קשישים כמו אימך. מציע שתתיעץ עם קרדיולוג מומחה לבעיות מסתמים. בכללית ובמיוחד במרכז הרפואי רבין יש לא מעט מומחים כאלה.
טובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר