מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרתכםשרה14/11/2013
שלום רב, :אני בת 32 בריאה למעט בקע סרעפתי קטן מזה שלושה שובעות יש לי תחושת דקירות וכאב בחזה וביד שמאל אציין כי לפני חודשיים היו לי אותן תחושות עברתי בדיקות דם ומבחן מאמץ ואקו לב והיו תקינים באקג היה תקין וצוין שיש שינויים לא ספציפיים ברקע אין לי לחץ דם ואין סכרת ואין כולסטרול גם לא רקע משפחתי למעט קרובים של אמי בני דודים שלה עם בעיות לב השאלה שלי האם תחושותיי קשורות ללב ?? לפני שבוע שוב עשיתי אקג ומבחן מאמץ והיו תקינים האם בגלל שעדיין יש כאב ודקירות יש לעבור שוב אקן לב או שמספיק מה שעשיתי ?? האם עלי להירגע כבר? אציין כי לפני תחושות אלה ביומיים הייתה לי אלרגיה והתעטשתי יום שלם האם זו הסיבה לתחושות אלה\? האם זה מסוכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם - תגובה
ד''ר טובי רסין20/11/2013שרה שלום רב
צר לי אך אין כל אפשרות לקבוע אבחנה דרך אתרי מידע ותקשורת באינטרנט. לשם כך יש צורך בפגישה פרונטלית עם הרופא המטפל ורצוי רופא שמכיר אותך.
מאידך באופן כולל ולא פרטני התלונות שאת מציינת כמו גם הברור הרפואי הנרחב שעברת עושים אבחנת מחלת לב ללא סבירה אפילו מאד לא סבירה.
אני מציע שתמשיכי מעקב וטיפול במטרה להגיע למקור כאבי החזה שאת מתארת דרך הרופא המטפל ואם הוא לא נראה לך קשוב מספיק את תמיד יכולה לפנות לרופא אחר הן בקופה בה את חברה והן בכל מסגרת אחרת כגון ייעוץ דרך הביטוח הנוסף אם יש לך כזה.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)