מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת לשאלה הקודמת שלידניאלה21/03/2014
תוספת ששכחתי בקשר להודעה שלי מאתמול עם השאלה על צנתור וירטואלי או צנטור פולשני ]אם בכלל] עלי לציין:
תמיד כל השנים, יש לי באקג 'היפוך גלי T'
ודבר שני , בטח תרצה לדעת מתי אני מרגישה כאבים/לחץ בחזה וקוצר נשימה:
בכל מצב יכול להיות הלחץ בחזה,אבל בהליכה או עליה במדרגות יש קוצר נשימה
בתודה,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה הקודמת שלי - תגובה
ד''ר טובי רסין25/03/2014דניאלה שלום
לאחר עיון חוסזר בנתונים שהוספת אין שינוי בתשובה שלי. הממצא בא.ק.ג. אם הוא קבוע לא מצדיק התייחסות מיוחדת מעבר לבדיקת מאמץ או אקו לב באממץ ובהחלט לא מצדיק צנתור או צנתור וירטואלי. התסמינים שאת מתארת מאד לא אופיניים למחלת לב כלילית.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה להבהרה
דניאלה25/03/2014ראשיתתודה רה!
שנית, לא ראיתי תשובה שלך על השאלה הקודמת. האם ראית אותה?
השאלה על הממצאים באקו במאמץ והכאבים שיש לי בחזה.
כי אני לא יודעת אם ענית לי רק על הממצא באקג שהוא תמיד היה,
או גם על הממצא החדש באגו ועל הכאבים שי שלי בעיקר במאמץ.
בתודה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה הקודמת שלי - תגובה
ד''ר טובי רסין25/03/2014דניאלה שוב שלום
עיינתי בפניה הקרודמת שלך. לפני שנה עברה ברור מלא כולל אקו לב במנוחה ומיפוי לב שהיו תקינים. ממצאי האקו לב באממץ שעברת לאחרונה נראים תקינים למרות ההסתיגויות שציינת. התסמינים שלך מאד לא משכנעים.
להערכתי אין שום התויה לצנתור וירטואלי או צנתור בכלל. עדיף כבר לחזור על המיפוי אם בכלל. הצנתור היא בדיקה הדמייתי שמראה רק את אחוז ההצרות בכלי הדם של הלב אך לא אומרת אם יש בעיה באספקת דם. מיפוי לב מראה אם אכן יש בעיה באספקת דם.
בכל מקרה להערכתי אין לך כלל מחלת לב .
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מאוד מאוד מודה לך!!!
דניאלה25/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)