טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חולים לאחר צנתור טיפולי מקבלים טיפול משולב על ידי שני תכשירים נוגדי איגור טסיות ( מניעת קרישת דם). בנסיבות כאלה והיות והטיפול עלול לגרום לדמם ממערכת העכיול מצב שעלול להיות מסכן חיים בחולה המטופל על ידי נוגדי קרישה מקובל לתת גם טיפול נוגד הפרשת חומצה בקיבה כדי להקטין למינימום את הסיכון לדמם. התרופה לנסוזפרול היא בדיוק למטרה זו.
הערה חלק גדול המרופאים לא חושבים שטיפול כזה נדרש בחולים שאין להם בעיה ראשונית במערכת העיכול.
טובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר