מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומנים בדם מעל הנורמה וגם סובל מחלבון בשתןד''ר טובי רסין18/03/2015
שלום רב.
אני בן 50, שמן, עם שומנים בדם מעל הנורמה וגם סובל מחלבון בשתן.
מטופל בכדורים, דיאוון ליפטור ונורמיטן.
אני פוחד !
אני מעוניין לעשות צינתור וירטואלי.
מי מפנה ? כמה עולה והאם מגיע לי בחינם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור וירטואלי - תגובה
ד''ר טובי רסין19/03/2015אין שום היגיון בביצוע צנתור וירטואלי אם אין תסמינים נלווים. צנתור וירטואלי מראה את העורקים הכלילים ואת ההצרויות בהןץ יתכנו הצרויות עד 50 ואפילו עד 70 אחוז שהן להן כל משמעות ואין צורך לטפל בהן באופן מכני על ידי הרבחה או סטנט.
אם אתה סובל מכאבי חזה במאמץ או קוצר נשימה במאמץ שקודם לכן ביצעת ללא תסמינים מומלץ לבצע דקיות אחרות כמו מיפוי לב או אקו לב במאמץ. בבדיקות אלה לא ''רואים '' את העורק אך ניתן ללמוד אם העורק מזרים דם בכמות מספקת כלומר אם יש בו הצרויות שעלולות לסכן את הבריאות או לגרום לתעוקה.
בעקרון בדיקת CTA לבבי כך נקראת הבדיקה עולה כאלפיים שקל באופן פרטי. היא נכללת בסל הבריאות אם יש לך המלצה מנומקת של קרדיולוג.
כאמור להערכתי עדיפה בדיקה כגון אקו לב במאמץ ואם אתה לא סוגל למאמץ בדיקה כגון מיפוי לב ורק אםפ יש חשד משמעותי לבעיה לבבית. גורמי סיכון לכשעצמם כמו עודף שומנים בדם וכו לא מצדיקים ביצוע הבדיקה.
חלבון בשתן מלמד כי יש לך ברקע בעיה כליתית צריך לזכור שצנתור וירטואלי מחייב הזרקה של חומר ניגוד רנטגני שעלול להחמיר פגיעה כליתית. בבדיקות שציינתי כגון אקו לב או מיפוי לא מזורק חומר כזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה.
יעקב20/03/2015ככל הנראה אבקש להיפגש עם קרדיולוג לבדיקות מקיפות.
חייב לטפל בעצמי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)