כאבים אחרי צינתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי צינתור
    אתי אבנון
    21/11/2015

שבת שלום ושלום רב
    בני עבר צינתור אבחוני לפני כ-10 ימים.בשבוע האחרון הוא סובל מכאבים ברגל בו הכניסו לו את הצנטר.
    אני חייבת לציין שהכאבים מופיעים בשעות הערב.
    ואין דימום כלשהו באיזור.
    מה עושים?
    האם ניתן למרוח משחה כלשהי להקלת הכאבים?
    האם זה יחלוף?
    תודה רבה על המענה
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי צינתור

הוספת תגובה

• כאבים אחרי צינתור - תגובה

ד''ר טובי רסין
    31/12/2015

אתי שלום

מצטער על העיכוב בתשובה ואני מקווה שהבעיה כבר לא קיימת ואינה מטרידה יותר בכל מקרה כאבים ברגל שבה בוצע הצנתור יכולים להיות ממכלול סיבות רפואיות רובן זניחות אך חלקן עלולות להיות משמעותיות. אם הבעיה עדין קיימת אתם חייבים לפנות שנית למצנתר כדי שישלול סיבוכים או קשר אפשרי לצנתור.

טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי צינתור - תגובה

ד''ר טובי רסין
    31/12/2015

אתי שלום

מצטער על העיכוב בתשובה ואני מקווה שהבעיה כבר לא קיימת ואינה מטרידה יותר בכל מקרה כאבים ברגל שבה בוצע הצנתור יכולים להיות ממכלול סיבות רפואיות רובן זניחות אך חלקן עלולות להיות משמעותיות. אם הבעיה עדין קיימת אתם חייבים לפנות שנית למצנתר כדי שישלול סיבוכים או קשר אפשרי לצנתור.

טובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו