מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיפוי לב במאמץ או ישר צנתור לב אבחנתיבנטל05/11/2017
אני בן 65, גובה 169 משקל 73, הרגשתי לפני מספר שבועות כאבים בחזה לא חזקים ולא בגלל מאמץ. בעיקר חשתי בכאב (לא חזק) כששכבתי במטה ורציתי לשנות את תנוחת שכיבה . הכאבים חלפו אחרי מספר ימים, ממשיך לתפקד רגיל. אני מקפיד על פעילות גופנית הליכה, ריצה ותרגילים, לחץ דם תקין, דופק נורמלי, לא מעשן, לא סובל מסוכרת או כל מחלה אחרת , לא לוקח שום תרופה, לפי בדיקת דם אחרונה שעשיתי ה LDL עומד על 143 , HDL עומד על 51. הופניתי לבדיקת מאמץ , לא הרגשתי שום בעיה בבדיקה, היא נמשכה עד שהגעתי לדופק המטרה בסביבות 150.
הקרדיולוג שבחן את תוצאות הבדיקה זיהה שיש לי בעיה בדופק 112, במילים שלו "שינויים ב ST-T אופקיות V4-V6, AVF,L2,L3".
וממליץ על צנתור, פניתי לקרדיולוג אחר הוא לא ראה צורך בדחיפות לעשות צנתור לב מיד, ממליץ בשלב ראשון לעשות מיפוי לב במאמץ מה דעתכם ?? אגב עשיתי גם בדיקת אקו והקרדיולוג השני אומר שהוא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי לב במאמץ
ד``ר אביב מגר06/11/2017שלום רב, לכל גישה יש יתרונות וחסרונות, צנתור היא בדיקה יותר מדוייקת ממיפוי לגילוי סתימות בעורקים אבל היא פולשנית. קיימות גם אפשרויות נוספות למשל צנתור וירטואלי ואקו לב במאמץ. קשה לענות לך ספציפית בלי לבדוק אותך, אבל אני מתרשם שעליך לעבור ברור נוסף בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)