אבלציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבלציה
    מילי
    25/06/2008

שלום ,
    בני בן ה 16 צריך לעבור צינטור אבלציה בקרוב. הייתי שמחה לשמוע מאנשים שעברו זאת חוות דעת על הטיפול. הוא דיי חושש והייתי רוצה שמי שעבר את זה יוכל להרגיע אותו.

בברכה,
    מילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבלציה

הוספת תגובה

• אבלציה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    25/06/2008

מילי שלום.
    אבלציה הינה פעולה בה מבוצעת צריבה של מסלול חשמלי בלב האחראי על הפרעות בקצב הלב. הפעולה מבוצעת במהלך סוג מסויים של צנתור, דרך עורק המפשעה, בהרדמה חלקית או מלאה. במהלך הפעולה יוצאים אצל החולה הפרעות קצב באופן מכוון, ואז יודעים למקם את המסלול החולה ולצרוב אותו. אין לי מושג מהי הפרעת הקצב ממנו סובל בנך, ולכן קשה לי לספק לך מידע נוסף לגבי סוג האבלציה והסיכויים להצלחתה ולחזרתה בעתיד. (הסיכויים והסיכונים שונים בין סוגי האבלציות השונות בהתאם להפרעת הקצב אותה הן מיועדות לרפא).
    באופן כללי הסיכון בפעולה הינו נמוך ביותר, אולם פרטים נוספים לגבי הפעולה עצמה ספציפית לגבי בנך הייתי ממליץ לך לקבל מן הרופא המיועד לבצע את הפעולה. וכן, שיהיה לכם בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו