דר' מרק גלרמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' מרק גלרמן
    לאה ולינסקי
    28/06/2008

מישהו מכיר את הרופא הזה? אבא שלי צריך לעבור צינטור בבי"ח בנהריה להכנסת סטנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' מרק גלרמן

הוספת תגובה

• ד''ר מרק גלרמן

ד''ר טובי רסין
    29/06/2008

לאה שלום.
    אני מקווה שהתשובה עדיין רלוונטית ואביך עדיין לא עבר את הצנתור. אם לא אנא קבלתי את התנצלותי על האיחור בתשובה.

אני לא מכיר את ד''ר גלרמן אישית ולא ראיתי אותו מצנתר אך כל רופא בארץ העוסק בקרדיולוגיה פולשנית- צנתורים מיומן בביצוע פעולות אלה ועבר לא רק התמחות בקרדיולוגיה אלא גם תת התמחות בקרדיולוגיה פולשנית עם תקופת הכשרה ממושכת תחת בקרה ופיקוח של רופאים מנוסים יותר לא רק בארץ אלא לעיתים קרובות גם במרכזים גדולים בחו''ל. רק לאחר שעבר הכשרה זו והוכיח מיומנות טובה ושיקול דעת הוא רשאי לעסוק בקרדיולוגיה פולשנית. כך שאני בטוח שאביך בידיים טובות.

יותר מכך. צנתורים נעשיים במרכז הרפואי בנהריה כבר מזה מספר שנים והסטטיסטיקה שלהם ( הצלחות מול סיבוכים ואת צריכה לדעת שבכל פעולה פולשנית יש סיכון מסוים גם אם נמוך מאד) לא פחות טובה מזו של כל מרכז רפואי אחר בארץ ובעולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו