אחרי צנטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי צנטור
    חסוי
    31/08/2008

אני בן 48. לפני יומיים בוצע אצלי צנטור ובלון וסטנט בעורק קדמי יורד אחרי הצרה של 90 אחוז. לפי רופא המשפחה אני צריך להרגיש כמו "לפני 10 שנים". זה הכניס אותי ללחץ מכיון שאינני מרגיש כך, ועדיין מתקשה מעט בנשימה עמוקה ועייף. האם הייתי אמור להרגיש יותר טוב בשלב זה או שההחלמה לוקחת יותר זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי צנטור

הוספת תגובה

• אחרי צנתור

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    01/09/2008

שלום.
    לשאלתך, פרט למקרים בהם החולה מגיע לצנתור בשל כאבים עזים בחזה, אשר מוקלים בצורה דרמטית על ידי פתיחת העורק בעזרת הבלון והסליל התומך, אין שינוי דרמטי בהרגשת החולה מייד לאחר הצנתור. מי שמרגיש את ההבדל הוא יותר הלב עצמו ולא החולה עצמו... היכולת שלך אמורה להשתפר בהדרגה בתקופה הקרובה, אך כל זה מותנה בהתנהגותך שלך מבחינת פעילות גופנית, דיאטה מתאימה מעקב ואיזון לחצי הדם וכו'. לסיכום, אין כל דאגה בעובדה שאתה לא מרגיש כמו לפני 10 שנים מיד לאחר הצנתור. זה טבעי ונורמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו