טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצא שבוע אחרי צינתור שבוצעו הוכנסו 2סטנדים + פתיחה בבלון .אחרי שבוע בזמן הליכה במעלה הרחוב של ביתי עליה קטנה של 30 מטר אני מתחיל להרגיש מועקה חזקה בחזה וחוסר חמצן לאחר הפסקה קלה אני חוזר מיד עיף ותשוש .האים תופעה נראת סבירה . ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מר בליצר. התופעה שאתה מתאר אינה שכיחה בתקופה כה קצרה לאחר צנתור, אולם לצורך תשובה ברורה יש עלי לראות את סרט הצנתור המלא, כדי לדעת האם היו היצרויות נוספות שלא טופלו, האם שריר הלב פגוע מאוטם שארע לפני או במהלך הצנתור וכו'. את כל הפרטים האלו יודע בוודאי הרופא שצנתר אותך, ואליו עלייך להפנות את השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר