שאלה דחופה - כל תגובה תעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - כל תגובה תעזור
    לירון
    10/12/2008

שלום, אבא שלי עבר התקף לב היום בערב, ישר הכניסו אותו לצנתור ובצנתור גילו שהעורקים שלו רחבים מדי, באופן נדיר. לא נתקלים בזה מידי יום לכן, האוטם עצמו לא נעלם והצנתור לא עזר, לא הצליחו למצוא את הצנתור. רציתי לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה ומזה אומר? אני מרגישה בחוסר ודאות, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לירון

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    10/12/2008

לירון שלום.
    כדי לענות לך על השאלה, עלי לראות את סרט הצנתור. אם תוכלי להשיג את סרט הצנתור עוד היום (מבקשים העתק וזה ניתן להיעשות באופן מיידי), תביאי לי אותו למרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), אשמח לצפות בו ולהסביר לך מה דעתי ומה ניתן או לא ניתן להיעשות. בלי סרט הצנתור אין כל דרך אחראית ואמינה לענות על שאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לירון
    10/12/2008

תודה רבה על התגובה המהירה, מנהל מחלקת הצנתורים בבית חולים לניאדו בנתניה, לקח את הסרט של הצנתור להתייעצות בבית חולים איכילוב. במידה ויפנו אלייך לגבי המקרה של הפציינט, גלאם יצחק, אשמח לקבל תשובה באופן אישי ממך, ובמידה והסרט לא יגיע אלייך, אנחנו נדאג להעביר אותו. 0577720206 זה המספר טלפון של אחי, רועי. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו