טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
שמי משה ואני בן 50 לפני כחצי שנה עברתי צינטור לב שמו לי שני סטנדים
אני מטופל עם אספירין ופלבקס
כמו כן בתרופה ליתר לחץ דם טריטייס
ולהורדת כולסטרול סימבקור 80 mg
התגלה אצלי גם סתימה בשני שוקי הרגלים כך שלא הצליחו לפתוח ע"י צינטור והמליצו לי בגיל יותר מאוחר לבצע מעקפים
שאלתי היא האם מותר לי ליטול כדורים כמו ויאגרה או סיאליס
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משה שלום. באופן עקרוני, אין כל בעיה בנטילת סיאליס או ויאגרה, בתנאי שאינך נוטל תרופות ממשפחת הניטרטים (ניטרוגליצרין, קורדיל, מונוקורד, מונוניט, מונולונג וכו'), ובתנאי שמצב הלב שלך יציב ואינך סובל מכאבים בחזה במאמץ קל או במנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר