חולשה וכאבים בחזה לאחר צינתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה וכאבים בחזה לאחר צינתור
    רמי
    20/03/2009

עברתי צינטור לפני 11 ימים ואני מרגיש חולשה כללית בגוף, תחושת קור כללית ובעיקר באיזור הרגלים מקבל את התורופות: נורמלול, פלוויקס, מקרופרין, דיוון וסימווסטטין מבקש לדעת האם התופעות הן נורמליות או שמא עלי לחשוש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רמי

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    22/03/2009

רמי שלום.
    את החולשה כל תרופה יכולה תיאורטית להסביר.
    את החולשה והכאב ברגליים יכולה בהחלט להסביר התרופה סימווסטטין. פנה לרופא המטפל ושאל אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם לאחר צינתור

רמי
    27/03/2009

מודה על תשובתך. בעיקבותיה פניתי לרופא והוחלף לי לפרבליפ
    היום קבלתי תשובות לבדיקות הדם, ונראה כי ישנה חריגה בבדיקת ה UREA 56 mg/dl ' בקש את עזרתך בפיענוח התוצאה, האם עליי ךדאוג,, להזכירך אני 18 ימים אחרי צינתור עם 3 סטנדים.
    מודה מראש
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• taybeh

אמיר
    11/01/2016

שלום, אני עברתי צינתור לפני שבוע. אחרי הליכה קלה אני מרגיש קור בגוף. ממה זה יכול להיות?! זאת הפעם השניה שקורה לי הדבר הזה.
    אמיר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו