היצרות חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היצרות חוזרת

עברתי צנטור ומצאו שהיצרות קשה בתוך הסייפר מלפני 6 שנים.אם תהיה היצרות פעם נוספת , לא ניתן לטפל בצנטור? וחייבים מעקף?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היצרות חוזרת

הוספת תגובה

• מאיר

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    05/05/2009

מאיר שלום.
    בעיקרון התשובה היא בהחלט שניתן לטפל בצנתור גם בהיצרות חוזרת בתוך סייפר, אולם לצורך תשובה וודאית אני חייב לראות את סרט הצנתור שלך. אם אתה מעוניין, הבא אלי את סרט הצנתור למשרדי באיכילוב, אני אצפה בו ואענה לך באם ניתן לפתוח את זה בעזרת צנתור או האם יש צורך בניתוח מעקפים כליליים. באופן עקרוני, היצרות חוזרת בתוך סליל מפריש תרופה מסוג אחד, ניתנת לפתיחה על ידי סליל תומך מפריש תרופה מסוג אחר (המשחרר תרופה אחרת בד"כ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתי שאם תהיה היצרות פעם שלישית

בצנטור הטיפולי שנעשה השבוע הוכנס תומכן מצופה תרופה חדש לתוך הסייפר הסתום שהושתל לפני 6 שנים. נאמר לי שאם תהיה היצרות נוספת אז אין אפשרות להכניס פעם שלישית תומכן נוסף, והפתרון יהיה בלון או מעקפים.
    תודה רבה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

הסיבה לצנתור היתה תעוקה חדשה בזמן מאמץ .הסייפר הישן היה סתום 95%(LAD פרוקסימלי) הוכנס סטנט חדש משחרר תרופה .שאר העורקים ללא היצרויות משמעותיות.לאחר 4 ימים עדיין יש כאבים במאמץ.
    איזה סיבות יכולות להיות לכך?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו