מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחצים בחזה אחרי ניתוח מעקפים וסטנטשרה31/05/2009
שלום ד"ר.
אני בן 60. מזה 10 שנים שעברתי צינתור ראשון כולל השתלת סטנטים. מאז אושפזתי עוד מספר פעמים וס"ה מושתל כ 10 סטנטים. לפני 3 שנים עברתי ניתוח מעקפים. גם אחרי הניתוח חשבתי כאבים קלים במאמץ. כיום יש הרעה במצבי וחש כאבים אחרי מאמץ הליכה קל. במבחן מאמץ צניחות מעל 2 מ"מ.
אני חושש שעקב ריבוי הסטנטים וניתוח המעקפים אני מוגבל בטיפולים כמו השתלת סטנט או ניתוח ואין כמעט פתרון לבעיה.. האם עלי לצפות להעלמותי מהעולם או שיש כיום פתרונות גם לאנשים במצבי.
תודה עבור התיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד''ר טובי רסין31/05/2009משה היקר אני מבין את דאגתך וחששותיך אבל להערכתי סביר מאד שהן לא מוצדקות. אין הגבלה על מספר הצנתורים שאדם יכול לעבור ומוכר לי חולה שהוא גם רופא שעבר עד היום 28 צנתורים וגם ניתוח מעקפים והוא חי , מתפקד ועובד.
מידע שאתה מוסר אינו ממוקד ואין ביכולתי להתייחס לבעייתך בפירוט אבל העובדה שאתה ממשיך לסבול מתעוקה שלוש שנים לאחר ניתוח ומספר צנתורים טיפוליים עם בדיקת מאמץ חיובית מחשידה מאד לכך שהתפתחה הצרות חדשה בעורקיך או חסימה של אחד המעקפים. גם במקרה כזה ניתן בהחלט לעזור לך הן באמצעים פולשניים ( צנתור נוסף) והן באמצעים אחרים תרופתיים או פיזיקליים ( יש כל מיני טיפולים חדשים לא תרופתיים המשפרים זרימת דם). כך שאתה ממש לא עומד להפרד מאיתנו.
לפני הכל אתה חייב לעבור בדיקה שתראה לא רק אם יש לך הצרויות חדשות אלא היכן הן ממוקמות וכמה חמורות. הבדיקות שיכולת לספק מידע זה הן בדיקת מיפוי לב עם טליום במאמץ או תחת דיפירדמול או אקו לב במאמץ או אקו לב דובוטמין. לאחר ביצוע בדיקות אלה ( דרך הרופא המטפל ) אשמח ליעץ לך שוב.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טובי סרין.. תודה עבור תשובתך
שרה04/06/2009מצטער על תודתי המאוחרת.. עברו עלי זמנים לא קלים. בשבוע הבא אני שוב מוזמן לקרדיולוג ואשמח לעדכן אותך ולשמוע את הערותיך המלומדות.
תודה מקרב לב.. משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)