מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבוך בצינטורנגה אריאלי09/06/2009
לצערי עברתי ניתוח לא מוצלח שבסופו הודיעו לי שההיצרות כה חזקה שלא ניתן לצנטר.
האם יתכן הדבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנגה
ד''ר טובי רסין09/06/2009אני מניח שאת מתכוונת לסיבוך בצנתור ולא בניתוח. צנתור אינו ניתוח אם כי הוא בהחלט פעולה פולשנית.
לשאלתך. כן בהחלט יתכן מצב שבו יש הצרויות שלא ניתן לפתוח אותן. בדרך כלל מדובר בהצרויות שהן במיקום אנטומי כשה שלא מוצדק הסיכון של פתיחתן או שטכנית הדבר לא אפשרי בעיקר בגלל שמדובר בחסימה מלאה וכרונית של העורק. אם מדובר במצב שמחייב חידוש זרימת הדם ולא ניתן לבצע זאת על ידי צנתור טיפולי החולה מופנה לניתוח מעקפים. מכיוון שלא התייחסת לכך אני מניח שלא הפנו אותך לניתוח , כלומר לא מדובר בעורק שאי פתיחה שלו מסכנת את חייך או בריאותך.
אם התשובה לא מספקת אותך אנא פרטי יותר. באיזה עורק מדובר וכו.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)