אחרי צינתור .. הישרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי צינתור .. הישרדות
    שרה
    16/06/2009

בן 59 מנהריה
    בהמשך לשאלתי מיום 31/2/09. עברתי אתמול צינתור ולא נעשתה שום פעולה טיפולית מאחר ולדברי הרופא ניסיון הפתיחה לא צלח וכן בגלל שמנסיון .. סטנטים שהושתלו אצלי בעבר (גם רגילים וגם סייפר ) נסתמו תוך זמן קצר כך שהנזק גדול מהתועלת.
    במכתב השיחרור מבי"ח נהריה מהיום רשום נסיון פתיחת svg to last marg לא צלח. מומלץ על המשך טיפול שמרני מקסימלי.
    לפני שלש שנים עברתי ניתוח מעקפים ונשה וחצי אחרי שוב 2 צינתורים. להלן פעילות בעבר.
    s/p bypas aortocor nos lima to lad,svgto om,rca
    s/p coronary angiograpy-mult
    7/9/2007 s/pcoronary angiograpy patent lima to lad, closed svg to rca,svg
    to marg-50-75%, lad isr-99%,mid lcx-100%,mid rca-100%, pci to lcx with 2 bms
    10/9/097 s/p coronery angiograpy pci to lasst maeg with stent cypher 3/18

בקיצור.. אני ממושתל למעלה מ10 סטנטים ( משנת 96) וכל שנה אני מתאשפז לצינטורים ואיכות חיי ירודה ומלווה ביאוש. כעת.. אתמול גם אי אפשר היה ךעשות כלום כדי לפתוח סתימות.

האם יש כיום טכנולוגיות או כל דבר אחר שיכול לעזור לי. אני חש חסר אונים.

תודה עבור התייחסות למצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי צינתור .. הישרדות

הוספת תגובה

• משה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    17/06/2009

משה שלום.
    הסיפור שלך הינו ארוך ומורכב, ואתה לא מצפה באמת מקרדיולוג רציני שיביע את חוות דעתו על מצבך הלבבי על סמך עיון במה שכתבת. את תהליך קבלת ההחלטות לגבי הטיפול בך יש לקבל בצורה שקולה לאחר עיון מדוקדק בסרטי הצנתור שלך. את זה יכול לעשות רק הקרדיולוג המטפל בך באופן קבוע בשיתוף פעולה עם המצנתר שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר אריאל.. בהמשך לשאלתי

שרה
    17/06/2009

האם יש כיום בעולם פרוצדורות נוספות חוץ מהשתלת סטנט או ניתוח מעקפים אשר מאפשרים פתיחת סתימות.
    כמובן שכוונתי ככול שידוע לך ד"ר.
    כעת אני נוטל ניטרטים (לפעמים גם במנוחה ). זה פוגע באיכות החיים ואני גם חושש להשלכות עתידיות מה יהיה כאשר המצב יחמיר .
    אודה לך עבור מענה
    בברכה

משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו