שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמה
    11/08/2009

שלום רב,

בת 40.
    בחודשים האחרונים התחיל לי הסימפטום הבא-
    כשאני שוכבת על צד שמאל (בין אם בשינה ובין אם שכיבה ממושכת), אני חשה מעין גודש שלוחץ על הלב.
    ממש גודש לוחץ לא נעים שגורם לי להמנע מלשכב על צד שמאל.

עוד תופעה שהתחילה במקביל (לא יודעת אם קשור) שהתחלתי לקום בבוקר עם עפעפיים עליונים נפוחים ואדמומיים.

הלכתי לקרדיולוג בקופה. הוא בדק עם סטטוסקופ ולא שמע משהו חריג. וגם א.ק.ג יצא תקין.

אילו בעיות יכולות לגרום לתחושה הזו בשכיבה על צד שמאל?

ברקע:
    * באקו מלפני שנתיים היה לי MR וTR קלים.
    * בשנים האחרונות ל"ד שלי נעשה נמוך באופן קבוע (85/52).
    * בכל החודשים האילו, יש לי פרזיטים במעיים שבינתיים אנטיביוטיקות לא מצליחות לסלקם. והם גורמים, בין השאר, לשקיעת דם קצת גבוהה (17).

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נעמה שלום

ד''ר טובי רסין
    11/08/2009

התסמינים שאת מתארת מאד לא אופיניים לבעיות לבייות. הממצאים בבדיקות האקו לב מלפני שנתיים כמו גם בדיקת הרופא הקרדיולוג מאד לא מתאימים לבעיה לבבית. הפרזיטים במעיים מחשידים אולי לחסר מסוים של רמת חלבון.

ממליץ מאד שתפני לרופא פנימי לברור מקיף. הבעיה איך שאת מתארת לא מרמזת לכיוון לבבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-נעמה

זלמן שרוני
    12/08/2009

נסי שיני שום טבעיות
    תתחילי באחת ועלי בהדרגה עד 8 ביממה , 4 פעמים שתי שיניים. עד כמה שתוכלי לסבול.
    נסי להימנע מחלב ומוצריו, מוצרים עתירי סוכר ובכלל, התעניני במזון לא-חומצי = בסיסי
    להערכתי, תצטרכי לעשות תהליך של שינוי הרגלי מזון ואכילה

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו