דוקטור נכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור נכבד
    gsbv
    09/10/2009

אני מוכרחה לצין שתשובתך קצת עודדה אותי, אך לדאבוני אני עדיין לא מרגישה טוב, והתווספו לי עוד מספר דברים קטנים כמו קוצר נשימה משמעותי, הייתיאצל הרופאה והצטברו לי מיים בריאות ב-2/3 של הראות , וקיבלתי 100 מ,ג פוסיד ועכשיו אני מרגישה טיפה טיפה יותר טוב, האם זו תוצאה של אולי בעיה לבבית. ?
    ודבר שני שאני מאוד מודה לך על המחמאה שהחמאת לי שאני נחשבת עדיין לצעירה, אבל האמת שאני מרגישה באמת צעירה ברוחי ובנפשי, ושוב תודה לך באמת על התשובה, אבל בבקשה תואיל לענות לי גם על שאלתי הראשונה ששאלתי בנושא המים בריאות, מהי יכולה להיות הסיבה להצטברות מים בריאות, ואכן זו לא פעם ראשונה בכלל.... תרתי משמע
    תודה שוב וחג שמח ושנה בריאה וטובה. עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור נכבד

הוספת תגובה

• עדנה

ד''ר טובי רסין
    11/10/2009

מיים בריאות יכולים לנבוע ממספר גורמים. בעיות בלב יכולות גם הן לגרום למים בריאות. על סמך המידע שנתת לי בשאלה הקודמת לא סביר להניח שהלב הוא הסיבה למים בריאות במקרה שלך אבל אני זקוק למידע נוסף כדי לודא שאכן הסיבה לא לבבית. ציינת כי בצנתור העורקים היו תקינים אך לא ציינת אם עברת בדיקות אחרות של הלב כמו אקו לב ומה היו ממצאי הבדיקה. כמו כן לא ידוע לי אם את סובלת מבעיות רפואיות אחרות.

בכל מקרה ובכדי לפשט את העינינים את מוזמנת לשלוח אלי את סיכומי הבדיקות ( בדיקות דם אחרונות, דו''ח צנתור וממצאי בדיקות האקו לב שאני מקווה שעברת) שעברת לפקס 036974673 עבור ד''ר רסין ואני אחזור אליך טלפונית ( צרפי מס' טלפון או ד''א ) או דרך האתר לבחירתך.
    טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו