מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע אחרי צנתוראנוש13/11/2009
עברתי צנתור טיפולי השבוע. אני חש בטוב - האם אוכל בשבוע הקרוב לנסוע לטיול בארץ - ללא הליכה מרובה - של יום אחד?
האם הפלויקס עשוי לגרום לשלשול - אם כן, מה לעשות?
אני מועמד לצנתור נוסף בעוד שבוע לתקון שתי סתימות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
ד''ר טובי רסין15/11/2009החלטה לא קלה.
עקרונית הטיפול בך טרם הושלם ויש עדיין הצרויות שלא טופלו בנסיבות אלה טיסה ( בטיסה לחץ החמצן במטוס נמוך מעט מהלחץ הרגיל) אתה עלול לסבול מאי נוחות וכאבים . הטיסה עצמה כרורכה גם במאמץ מסוים. כלומר יש סיכון הנובע מכך שהטיפול בכך עדין לא הושלם.
בעיה אחרת נובעת מכך שלא תוכל לרכוש ביטוח נסיעות. אף חברה שמוכרת לי לא תבטח אותך. כלומר אם תהיה בחו''ול ותרגיש רע גם בלי שתהיה בעיה חריפה אבל בגלל החשש תפנה למיון הפניה עלולה לעלות לך אלפי שקלים ואולי אפילו עשרות אלפים.
אם מדובר בטיסה למטרות בילוי ועונג מומלץ בחום לדחות אותה עד חודש לאחר שתסיים את הטיפול. אם מדובר בטיסה למטרות עבודה בלתי ניתנות לדיחוי סע לשלום תשתדל לקחת איתך מכתב מפורט באנגלית איזה טיפול עברת ומה מתוכנן לעתיד כמו גם רשימה של התרופות שאתה נוטל ( שמות גנריים ולא מסחריים, כלומר שמות כימיים בין לאומיים)
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)