שאלה נוספת: פלויקס וקולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת: פלויקס וקולונוסקופיה
    רוחמה
    03/12/2009

שלום ד"ר רסין, אני מאוד מודה לך על תשובותיך הקודמות. אבקש רק הבהרה קטנה נוספת. הקולונוסקופיה אותה אני אמור לעבור תהיה ב22.12 . האם זה אומר שב18 אני כבר מפסיק עם הפלויקס? כלומר, יום הקולונוסקופיה הוא היום ה-5 (!) שבו אהיה בלי פלויקס?
    2. האם אני חוזר לפלויקס (4 כדורים ביום הראשון) מיד אחרי הקולונסקופיה באותו היום, או רק למחרת? (אם התשובות על שתי השאלות חיוביות הרי יוצא שבעצם אהיה 6 ימים בלי הכדורים).
    אודה לך מאוד על הבהרת הענין.
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדוד

ד''ר טובי רסין
    03/12/2009

הסיכון לדימום במקרה של כריתת נגע תחת טיפול בפלביקס הוא גדול מהסיכון של יום נוסף ללא פלביקס. ולכן כדאי ועדיף שתפסיק את הכדור ב-18 כלומר בעת הבדיקה תהיה חמישה ימים ללא פלביקס.

מיד בסיום הבדיקה, ביום הבדיקה אתה יכול לקחת את כל ארבע הטבליות.

טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוחמה
    03/12/2009

אני מאוד מאוד מודה לך על כל העזרה והייעוץ
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד

ד''ר טובי רסין
    03/12/2009

אין על מה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו