טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי צינתור לפני למעלה משנה, הושתלו שני תומכים רגילים, הכדורים הרגילים שאני לוקח הם: atacand 16 mg , disothiazide 25 וכמובן אספירין. עקב כאבי כתף שאולי בגללם אצטרך לעבור ניתוח, האורטופד רשם לי 90 mg Arcoxia שכחתי לציין בפניו כי יש לי תומכים. האם מותר לי לקחת את הכדורים האלו? בתודה, חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חיים שלום. אין כל בעיה בנטילת תרופות אלו למי שיש בגופו סלילים תומכים. הבעיה היא אם אתה נוטל במקביל תרופות לדילול הדם כמו פלביקס, אז יש להיזהר משכיחות יתר של דימומים. פרט לך אין כל בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר