מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם צינטור נוסף?ליאור נחום24/12/2009
שלום דר'
הנני בגיל 41 ולפני 3 שנים בדיוק עברתי MI בפרוקס LAD עשית בדרך לביה"ח פעמיים VF
לאחר צינטור נמצא בנ"ל 99% חסימה כריש דם.
מאז כבר עברתי עוד שני צינטורים אבחנתיים שהדגימו עןוד חסימות קלות נמוך 50% בענפי חדר שמ'.
לאחרונה ביצעתי מיפוי טליום ספקט, והודגמה איסכמיה במשמעות בינונית בRCA חדר ימ' עורק אחורי.
דבר שלא הודגם באף צינטור ואו מיפוי ים קודמים.
נוסף אציין כי ה - EF שלי השתפר בשנה האחרונה מ - 40 ל50 מאוד משמח אולם נושא החסימה בחדר ימני מפחיד אותי מהסיבה שאולי גופי למרות שאני מאוזן עם כדורים - כולסטרול 70 (אופטימלי)
ובכול זאת אולי גופי מיצר סטימות והסוף קרוב יותר מהמועד "המשוער" ??
אודה לתגובתכם המושכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור נחום
ד''ר אריאל פינקלשטיין24/12/2009ליאור שלום.
קשה לי לענות על שאלתך מבלי שראיתי את סרטי הצנתור שלך. לא מן הנמנע שהתהליך הטרשתי שלך אכן התקדם, אולם אין להוציא מכלל אפשרות כי המיפוי הינו שגוי, ובעצם אין לך כל היצרות נוספת לאלו שהיו קודם לכן. כדי לענות על שאלתך בצורה מדוייקת יותר, הייתי מעוניין לראות את סרטי הצנתור ואת המיפוי שלך. במידה ואתה מעוניין בכך, צור עימי קשר טלפוני (052-4266855).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)