שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    יוסל
    22/04/2010

שלום רב לרופא אני בן 55 סובל מהצרות בצד אחד של עורקי המפשעה ( "המכנסים") בקיצור סובל מ-pvd
    אין לי מחלות אחרות אך בשל ההצרות של העורק במפשעה אני מתקשה בהליכה וגם בשל אותה בעיה אני סובל מאמפוטנציה את בעית העורקים גיליתי לפני כחמש שנם ומאז אני לוקח תרופות כמו אספרין קרדוקסין ותרופה להורדת כולסטרול בבדיקת הסי טי אנדגיו רואים כי ההצרת בצד אחד של :"המכנסים " המדובר בהצרותשל כמעט תשעים אחוז קשה אך היא באורך של חמישה מילימטרים לפיכך אבקש לשאול אותך אדוני הרופא שתי שאלות
    1 האם לעשות צינתור ולשים סטנד?
    2 האם תתכן בעיה של אמפוטנציה גם כאשר מדובר בהצרות רק של צד אחד?
    כפי שאמרתי מצבי טוב ואין לי מחלות אחרות
    בתודה מראש ובברכה יוסל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• יוסל

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    25/04/2010

יוסל שלום.
    אין ספק שיש לטפל בבעיה שיש לך בעורק המפשעה. את הבעיה יתכן שניתן לפתור בקלות באמצעות צנתור, ולכן רצוי לפנות בהקדם לרופא כלי דם כדי שיפנה אותך למצנתר המבצע פעולות מסוג זה. בהחלט זה יכול לגרום לאימפוטנציה, אך פתיחת ההיצרות בעורק הרגל לא בהכרח תעזור לבעיה זו. בכל מקרה, זהוא תחום של רופאי כלי דם ולכן כדאי לך להתייעץ עם רופא כזה ולא עם קרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו