המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    עינב
    05/05/2010

אבא שלי סבל מפרפור פרוזדורים. בעבר עבר אבלציה ,צרבו לו את האזורים בלב ועבר בסדר אך לא פתר את הבעיה. היה חשד לאסכמיה בלב בעקבות מיפוי שעשה.ולכן הוחלט על צנתור בשלב מאוחר יותר.
    הניתוח נעשה בהרדמה כללית כמו באבלציה לבקשתו של אבי כי הוא סבל מתופעות לוואי תחת טשטוש רגיל. בניתוח גילו שסך הכל הכל תקין ואין צורך בשום טיפול, בלי סטנדים ובלי שום דבר- אבחנתי.

אבא שלי קבל קומאדין שנאמר לו להפסיק יומיים לפני הניתוח, הוא צם 6 שעות לפני למרות שהבנתי בדיעבד שצריך יותר. הוא התעורר בסדר ,אמר לי שהוא לא מרגיש טוב ושנתנו לו 8 מדללי דם. בלילה נהיה לו דימום מוחי שבסופו של דבר הרס את גזע המוח. והוא נותר בקומה במשך 9 חושים ונפטר.

בתיק הרפואי רשום תחת אספרין ופליבקס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• תיקון קטן

עינב
    05/05/2010

הוא קיבל את הפליבקס 600 מ"ג לפני הניתוח באותו היום
    וגם אספרין אחרי הניתוח.

האם מקובל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינב

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    07/05/2010

עינב שלום.
    את מתארת מצב די מורכב, הכרוך בסיבוך קשה של אביך. ללא ידיעת הפרטים המדוייקים, כולל עיון בחומר הכתוב, אינני יכול לחוות את דעתי ולאמר לך דברים ברורים ואחראיים לגבי מה שנעשה נכון או שלא נכון לאביך. זה יהיה באמת חסר אחריות מצידי להתיחס למצב כה מורכב אך ורק על סמך התיאור שלך, יהיה אשר יהיה, ואני עלול לגרום בכך נזק גם לך וגם לרופאים שטיפלו באביך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינב

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    16/05/2010

עינב שלום.
    אני שב ואומר, מדובר בארוע בעייתי ומורכב, שסופו טראגי, וזה יהיה לא אחראי מבחינתי להעביר חוות דעת על מהלכו מבלי לראות את כל הפרטים הקטנים. מצטער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו