מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךעינב05/05/2010
אבא שלי סבל מפרפור פרוזדורים. בעבר עבר אבלציה ,צרבו לו את האזורים בלב ועבר בסדר אך לא פתר את הבעיה. היה חשד לאסכמיה בלב בעקבות מיפוי שעשה.ולכן הוחלט על צנתור בשלב מאוחר יותר.
הניתוח נעשה בהרדמה כללית כמו באבלציה לבקשתו של אבי כי הוא סבל מתופעות לוואי תחת טשטוש רגיל. בניתוח גילו שסך הכל הכל תקין ואין צורך בשום טיפול, בלי סטנדים ובלי שום דבר- אבחנתי.
אבא שלי קבל קומאדין שנאמר לו להפסיק יומיים לפני הניתוח, הוא צם 6 שעות לפני למרות שהבנתי בדיעבד שצריך יותר. הוא התעורר בסדר ,אמר לי שהוא לא מרגיש טוב ושנתנו לו 8 מדללי דם. בלילה נהיה לו דימום מוחי שבסופו של דבר הרס את גזע המוח. והוא נותר בקומה במשך 9 חושים ונפטר.
בתיק הרפואי רשום תחת אספרין ופליבקס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
עינב05/05/2010הוא קיבל את הפליבקס 600 מ"ג לפני הניתוח באותו היום
וגם אספרין אחרי הניתוח.
האם מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
ד''ר אריאל פינקלשטיין07/05/2010עינב שלום.
את מתארת מצב די מורכב, הכרוך בסיבוך קשה של אביך. ללא ידיעת הפרטים המדוייקים, כולל עיון בחומר הכתוב, אינני יכול לחוות את דעתי ולאמר לך דברים ברורים ואחראיים לגבי מה שנעשה נכון או שלא נכון לאביך. זה יהיה באמת חסר אחריות מצידי להתיחס למצב כה מורכב אך ורק על סמך התיאור שלך, יהיה אשר יהיה, ואני עלול לגרום בכך נזק גם לך וגם לרופאים שטיפלו באביך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
ד''ר אריאל פינקלשטיין16/05/2010עינב שלום.
אני שב ואומר, מדובר בארוע בעייתי ומורכב, שסופו טראגי, וזה יהיה לא אחראי מבחינתי להעביר חוות דעת על מהלכו מבלי לראות את כל הפרטים הקטנים. מצטער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)