טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צונתרתי לפני יומיים במרכז רבין שלוש סתימות שלושה סטנטים, שוחררתי מבית החולים אתמול, לא יודע מה לעשות, מנוחה ?? לצאת לעבודה ?? אני מאוד חלש ומבולבל, לא הנחו אותי מה בהמשך... תודה, בני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בני שלום. באופן כללי, אין שום סיבה למנוחה ממושכת לאחר צנתור ופתיחת היצרויות והשתלת סלילים תומכים, אולם התשובה תלויה במצב שבגללו נכנסת לבית החולים. אם זה היה בשל אוטם שריר הלב, אזי יש צורך במנוחה ובהחלמה הדרגתית, אולם אם אושפזת באופן אלקטיבי לצורך הצנתור, אין כל סיבה למנוחה. את הפרטים האלו אתה אמור לקבל מן הרופא המצנתר שלך, וכדאי שתפנה אליו בשאלות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר