ארגומטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגומטריה
    דניאל
    17/06/2010

שלום!
    נשלחתי לבצע ארגומטריה לפני שיקום ריאות אני אחרי PE, TIA . המוזיגוטית לפקטור II מטופלת בקומדין עם PFO שהוחלט לא לסגור אותו בשלב זה.
    תוצאות הבדיקה כפני שהבנתי תקינות , אין עדות לאיסקמיה במאמץ סב- מקסימלי.
    תגובה נורמוטנסיבית למאמץ.
    כושר בינוני (אציין מבחן מאמץ לב ריאה מלפני שנה הראה בעיה קרדיווסקולרית עם חשש למחלת כלי דם ראתיים. אני אחרי פנמוטוריקס(לפני כ 3 חודשים) וירידה בדיפוזיה של הריאה ).
    אקג במנוחה: קצב סינוס ICRBB.
    לאחרונה אני חשה בחולשה כללית קשה לעיתים עד כדי עלפון, כאב בחזה במאמץ (אך לא תמיד). ותחושת דופק איטית, ולא סדירה. בעבר(עד לפני כחצי שנה בתדירות משתנה )היו לי פלפיטציות ונראה כי הן התחלפו לדופק איטי עד שאני לא חשה בו.
    האם יש קשר בין זה לבין ההפרעה הקלה בהולכה? האם ייתכן כי בהתקף כפי שאני מתארת קרי, חולשה ודופק איטי האקג היה מראה הפרעה גדולה יותר בהולכה?? והיות והאקג נעשה רק אחרי התחושות לא נראה כלום?
    אציין כי אקג מלפני שבוע יצא תקין ללא אותה הפרעה. שכפי שהבנתי נחשבת לקלה ושכיחה. אך האם היא יכולה לרמוז או להעיד על מצב של מצוקה של הלב -חדר ימני? ז"א יתר לחץ דם ראתי?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארגומטריה

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    17/06/2010

דניאל שלום.
    אני מרגיש לא נוח לאמר זאת, אבל המקרה שלך נשמע לי מורכב מידי, וזו תהיה חוסר אחריות מצידי לתת לך עצות על סמך האינפורמציה שבידי. אנא, פני עם השאלות שלך לרופא המקצועי המטפל בך, קרדיולוג או רופא ראות וקבלי תשובה ועצה אחראית. איתך הסליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו