מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרהאבי05/07/2010
לפני 5 שנים עברתי צינתור עקב תעוקה והושתל סייפר ב-lad . מאז הקפדתי לעשות פעילות גופנית ואני נבדק מידי שנה ע"י קרדיולוג ולוקח תרופות כנדרש. בשנה האחרונה עקב בעיות בברכיים הפסקתי לעשות פעילות גופנית והרגשתי שהכושר יורד. אבל מאז שהחל הקיץ האחרון יש לי תופעה מוזרה- כל פעם שאני נכנס לקניון או למקום ממוזג או לכל מקום קר אני מרגיש כאבים בחזה ודקירות ממש כואבות ורק כאשר אני יוצא החוצה הכאבים עוברים. האם יש לי בעיה בלב או שזה משהו אחר? אולי זה עקב הירידה בכושר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד''ר טובי רסין06/07/2010קשה ולמעשה בלתי אפשרי לענות בצורה סבירה על שאלתך. אתה צריך להבדק על ידי רופא במיוחד לאור הרקע הרפואי שלך מאידך ניתן להעיר שתי הארות לגבי שאלתך.
א. התופעה של תעוקת חזה בעת חשיפה לקור מוכרת היטב ברפואה וככל הנראה נובעת עקב ספזם ( התכווצות) כלי הדם הכליליים בעת קור.
ב. הכאב אותו אתה מתאר - דקירות בחזה מאד לא אופיניות לבעיה לבבית ובהחלט יתכן ומקור כאביך הוא דופן בית החזה ולא הלב.
בכל מקרה כדאי שתבדק על ידי רופא.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)