מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות מוזרותאדוארד קלימין06/10/2010
שלום
אני בן 55 לאחר השתלת סטנט לא מפריש תרופה עקב התקף לב ובנוסף ערכי שומנים גבוהים בדם .
מקבל פלויקס קרטיה חומצה פולית גלוקופאג קריסטור וניאספאן .
משעות אחרי הצהרים מתחיל להרגיש זרמים בגפיים עיקצוצים ובנוסף גל חום בלב\בחזה משמאל בפנים שנמשך דקה שתיים וחולף לבד , לא כואב רק חום לפעמים פעם ביום לפעמים פעמיים ורק אחרי צהריים.הקרדיולוג אומר שזה עצבים.
אני מקווה שהעניין אכן כך,אבל אני מודאג,אודה לכם על התייחסות יותר מפורטת.
עבאס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות מוזרות - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין06/10/2010עבאס שלום.
התופעות שאתה מתאר הינן מאד לא ספציפיות, ויכולות לבטא תגובה לתרופות, או תופעות כפי שמציין הרופא שלך של מתח. כך או כך, אין בתופעות אלו שום דבר באמת מדאיג, ואם לא תהיה מפוחד מן המשמעות שלהן, אני משוכנע שהן יפריעו לך הרבה פחות. למרות האמור, יתכן לבדוק עם הרופא המטפל איזו מן התרופות שאתה נוטל עלולה לגרום לתופעות כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת משקולות
סנדו20/10/2010שלום
שוב אני
אני רוצה לחזור להתאמן בהרמת משקולות כפי שעשיתי במשך שנים.
האם מותר לי אם בכלל או מתי להזכיר אני 5 ח אחרי אוטם נאמר לי קטן וסטינט?
סנדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)