תופעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות
    אדוארד קלימין
    06/10/2010

שלום
    אני בן 55 לאחר השתלת סטנט לא מפריש תרופה עקב התקף לב ובנוסף ערכי שומנים גבוהים בדם .
    מקבל פלויקס קרטיה חומצה פולית גלוקופאג קריסטור וניאספאן .
    משעות אחרי הצהרים מתחיל להרגיש זרמים בגפיים עיקצוצים ובנוסף גל חום בלב\בחזה משמאל בפנים שנמשך דקה שתיים וחולף לבד , לא כואב רק חום לפעמים פעם ביום לפעמים פעמיים ורק אחרי צהריים.הקרדיולוג אומר שזה עצבים.
    אני מקווה שהעניין אכן כך,אבל אני מודאג,אודה לכם על התייחסות יותר מפורטת.
    עבאס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    06/10/2010

עבאס שלום.
    התופעות שאתה מתאר הינן מאד לא ספציפיות, ויכולות לבטא תגובה לתרופות, או תופעות כפי שמציין הרופא שלך של מתח. כך או כך, אין בתופעות אלו שום דבר באמת מדאיג, ואם לא תהיה מפוחד מן המשמעות שלהן, אני משוכנע שהן יפריעו לך הרבה פחות. למרות האמור, יתכן לבדוק עם הרופא המטפל איזו מן התרופות שאתה נוטל עלולה לגרום לתופעות כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת משקולות

סנדו
    20/10/2010

שלום
    שוב אני
    אני רוצה לחזור להתאמן בהרמת משקולות כפי שעשיתי במשך שנים.
    האם מותר לי אם בכלל או מתי להזכיר אני 5 ח אחרי אוטם נאמר לי קטן וסטינט?
    סנדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו