כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    טליה
    17/10/2010

לדר שלום

אני בן 31 סובל מיל"ד מטופל בנורוואסק 5מ"ג.כולוסטרול תקין אך טריגלצרידים קצת גבוהים(220).ללא היסטוריה של מחלות איסכמיות במשפחה.

מזה כמה חודשים אני סובל מהתקפים של כאבים בחזה בצורה של לחץ במרכז החזה כמו כן אני מרגיש לחץ בכתף שמאל שמטפשט לאורך כל היד ולפעמים הירדמות של עאצבעות ביד שמאל ובנוסף כאב בשיניים וכאבים בגב הדבר מלווה בהרגשה כללית לא טובה כאילו משהו תקוע לי בגרון וקשה לי לנשום.ההתקפים לא קשורים למאמץ ונמשכים פרקי זמן שונים מכמה דקות ועד לכמה שעות.
    במהלך התקופה הזאת ביצעתי בדיקת מאמץ שהייתה תקינה (מאמץ של 15 דקות ללא כאבים או שינויים באקג), בדיקת אקו-לב שהייתה תקינה וגם צילום חזה.
    כמו-כן הייתי מאושפז במשך 5 ימים וכל הבדיקות היו תקינות. הקרדיולוג שלי שלח אותי לבדיקת צינטור וירטואלי שתוצאתו אני מצרף כקובץ.
    השאלה שלי היא האם למרות הבירור עדיין יכולה להיות לי בעיה לבבית שכן אני עדיין סובל מאותם כאבים בתדירות הולכת וגדלה(כמעט כל יום)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    19/10/2010

דני שלום.
    לאור כל הממצאים שאתה מתאר, הסיכוי שיש לך מחלת לב בשלב זה הינו אפסי. ממש אפסי. תהיה בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו