לאחר 3 צינתורים- מה ערכי לחץ דם הרצ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לך

שי
    31/10/2010

מאוד מעריך את תשומת הלב....שלך לכל פונה בצורה בהירה ומהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר 3 צינתורים- מה ערכי לחץ דם הרצ
    שי
    30/10/2010

אני אחרי 3 צינתורים (השלישי היה בסדר), רציתי לברר מה גבולות ערכי הלחץ דם שצריך להיות לי, עד לפני חודש וחצי לקחתי אוקסאר פלוס וגם קרדילוק , והערכים היו בממוצע 115/65
    שיניתי רק לאוקסאר וגם קדלילטק וכעת זה 135/75
    חשוב לי לדעת מה מומלץ מבחינתכם למי שכבר עשה צונתרים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר 3 צינתורים- מה ערכי לחץ דם הרצ - תגובה

ד''ר טובי רסין
    31/10/2010

ערכי לחץ דם תקינים בכל האוכלוסיה מוגדרים כערכים של 120/80. מקובל להתחיל לטפל תרופתית בערכים מעל 140/90 אלא שאם כבר אתה מקבל טיפול רצוי מאד להגיע לערכי המטרה כלומר 120/80.

העובדה שאתה אחרי צנתורי לב כלומר עם מחלה טרשתית מחייבת אכן להגיע לערכי מטרה אלה.

טובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך הנדיבה

שי
    31/10/2010

אני מודה לך על התייחסותך המהירה.
    בהמשך לתשובתך עוד שאלה , באם אחזור לאוקסאר פלוס וכדור קרדיולוג שגם לוקח אני מניח שאקבל כבעבר ערכים של 115/60 לערך
    האם זה בסדר?
    מודה לך שוב על התייחסותך המקצועית.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך הנדיבה - תגובה

ד''ר טובי רסין
    31/10/2010

על פניו זה שילוב מצוין . במקרה שלך העובדה שהוא עבד טוב בעבר תומכת בכך עוד יותר. מדובר למעשה בשילוב של שלושה תכשירים. אוקסאר פלוס מכיל מרחיב כלי דם יחד עם משתן ואילו הקרדילוק הוא תכשיר בעל השפעה ישירה מגינה על הלב.

בהצלחה
    טובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם - לדר' רסין

אייל
    01/11/2010

המטרה היא פחות מ 140/90 (אם אין סכרת כידוע לך) ולא 120/80 אלא אם כן מטפלים במכונות ולא באנשים. לכן מי שעם לחץ דם 110/70 לא תמליץ להעלות את לחץ הדם, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו