טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 19 חיילת ולא מזמן עברתי צינתור לסגירת ASD ואני גם הייתי לחוצה אחרו לי אחרי שבוע וחצי שאני צריכה לעבור וממש ממש נלחצתי כי החור שלי הוא גדול תלוי איזה חור יש לך זה עושה תהבדל בתפקוד שלך למשל לי זה הפריע במהלך שרות הצבאי שלי וזה לא כזה משנה עם זה צנתור או ניתור לך בשתייהם סוגרים את החור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את אומרת נכון אני לחוצה משום שהקרדיולוג שלי החליט שחור זה לא ניתו להסגירו בצנתור וצריך ניתוח לב פתוח ... בגלל זה אני מחפשת אולי אמצא משהו וההחלטה תשתנה כי אני מפחדת מניתוח זה ... הבנת עכשיו ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר