מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף !?נור28/12/2010
שלום,
אמא שלי צריכה לעבור צינתור בתאריך 2.1.11 , אבל זו תקופה של חגים אצלנו, האם כדאי יותר אחרי תקופת החגים, נגיד 9.1 או 16.1 או זה מסוכן לה, הצינתור הוא לא דחוף אצלה, והיא מרגישה טוב, אבל אני חושב אחרי תקופת החגים יותר טוב לה ולנו, כך שיהיה לכולנו כיף לחגוג יחד.. מה אתם אומרים ? לדחות את התאריך או להישאר באותו תאריך? מה עדיף!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף !? - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין28/12/2010נור שלום.
השאלה היא עד כמה הצנתור דחוף אצל אמך, ואת זה אין לי אפשרות לדעת מבלי להכיר אותה ולדעת את פרטי המקרה. את יכולה בשקט להתייעץ עם הרופא המצנתר לגבי דחיפות הצנתור, ולהסביר לו את חשיבות החגים בביתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי תקופת ההתאוששות בדרך כלל..
נור28/12/2010תודה ד"ר,
הרופא אמר שאפשר לדחות, אבל אני נוטה להיות בתאריך שנקבע בגלל, שהבריאות של אמא יותר חשובה מכל חג, אני מקווה שתקופת ההתאוששות אחרי הצינתור תהיה קצרה, השאלה היא מהי תקופת ההתאוששות ? הרופא המליץ על יום אחד בבית חולים, מתי אמא תוכל לחזור לשגרה האם אחרי 2-3 ימים !?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי תקופת ההתאוששות בדרך כלל.. - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין29/12/2010נור שלום.
באופן עקרוני, בצנתור רגיל שאין בו כל סיבוך מיוחד, יום למחרת הצנתור החולה חוזר לשגרה, אלא אם הוא עובד עבודה פיזית קשה. במקרה של אמך, אין לי ספק שהיא תוכל לחזור לשגרה יומיומית למחרת הצנתור, אבל שוב, במידה והצנתור אינו דחוף בהחלט ניתן לדחות אותו לאחר החגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)