מה עדיף !?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף !?
    נור
    28/12/2010

שלום,

אמא שלי צריכה לעבור צינתור בתאריך 2.1.11 , אבל זו תקופה של חגים אצלנו, האם כדאי יותר אחרי תקופת החגים, נגיד 9.1 או 16.1 או זה מסוכן לה, הצינתור הוא לא דחוף אצלה, והיא מרגישה טוב, אבל אני חושב אחרי תקופת החגים יותר טוב לה ולנו, כך שיהיה לכולנו כיף לחגוג יחד.. מה אתם אומרים ? לדחות את התאריך או להישאר באותו תאריך? מה עדיף!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף !?

הוספת תגובה

• מה עדיף !? - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    28/12/2010

נור שלום.
    השאלה היא עד כמה הצנתור דחוף אצל אמך, ואת זה אין לי אפשרות לדעת מבלי להכיר אותה ולדעת את פרטי המקרה. את יכולה בשקט להתייעץ עם הרופא המצנתר לגבי דחיפות הצנתור, ולהסביר לו את חשיבות החגים בביתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי תקופת ההתאוששות בדרך כלל..

נור
    28/12/2010

תודה ד"ר,

הרופא אמר שאפשר לדחות, אבל אני נוטה להיות בתאריך שנקבע בגלל, שהבריאות של אמא יותר חשובה מכל חג, אני מקווה שתקופת ההתאוששות אחרי הצינתור תהיה קצרה, השאלה היא מהי תקופת ההתאוששות ? הרופא המליץ על יום אחד בבית חולים, מתי אמא תוכל לחזור לשגרה האם אחרי 2-3 ימים !?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי תקופת ההתאוששות בדרך כלל.. - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    29/12/2010

נור שלום.
    באופן עקרוני, בצנתור רגיל שאין בו כל סיבוך מיוחד, יום למחרת הצנתור החולה חוזר לשגרה, אלא אם הוא עובד עבודה פיזית קשה. במקרה של אמך, אין לי ספק שהיא תוכל לחזור לשגרה יומיומית למחרת הצנתור, אבל שוב, במידה והצנתור אינו דחוף בהחלט ניתן לדחות אותו לאחר החגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו