מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסטנט החדש המתכלה לאחר שנהמוריס28/02/2011
במאי עברתי התקף קטן, עברתי צינתור עם 2 סטנטים ,הגוף שלי דחה את הסטנטים ולכן לאחר חודשיים נוצר סתימה במקומות של הסטנטים עברתי צינתור נוסף שבו בוצע הרחבה עם בלון במקומות של הסטנטים ,היום לאחר חודשיים נוספים שוב יש סתימה ואני צריך לעבור בשבוע הבא עוד צינתור, ושאלתי היא: האם ניתן לשים את הסטנט החדש במקומות של הסטנטים?מחכה לתשובה תודה מוריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטנט החדש המתכלה לאחר שנה - תגובה
ד''ר טובי רסין01/03/2011למוריס.
צר לי על דרך היסורים שאתה עובר. הגוף שלך לא ''דוחה'' את הסטנטים אלא מייצר תגובה שגרומת לצמיחה של תאי העורק החוסמים את הסליל התומך. הסליל התומך מצופה בתרוןפה שאמורה למנוע את התהליך ויש מספר סוגי סלילים עם תרופות שונות. ככל הנראה לא הגבלת לסוג אחד בלבד ( בצנתור השני כתבת שעשו רק באלון) . הפתרון אינו השתלת תומך מתכלה שגם הוא לא מתכלה אלא לאחר כשישה חודשים והיות ואתה מצר את העורק כבר לאחר חודשיים הוא לא יפתור את הבעיה. יש בשוק כאמור תומכים מצופים ממספר סוגים ויש לשקול את המקרה שלך בכוד ראש ולהחליט מהו הטיפול הטוב ביותר עם סיכויי ההצלחה הטובים ביותר. כדאי להתייעץ על מצנתר עוד לפני ביצוע הצנתור ולוודא שהציוד המתאים ממתין לך בזמן הצנתור.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)