מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בחזה צד ימיןרונן22/03/2011
שלום רב,
אני בן 22, בימים האחרונים אני חש כאב לוחץ בצד ימין של החזה לסירוגין, ללא קשר לנשימה עמוקה....יש לציין שהכאב מחמיר בעת מאמץ..... היום ביצעתי א.ק.ג שיצא תקין, אך לחץ דם שלי גבוה- 140/80!!! האם ייתכן וכאב זה אופייני לאנגינה פקטוריס? האם עליי להמשיך בירור קרדיאלי כגון ארגומטריה כדי לשלול מחלת לב איסכמית??? יש לציין התחלתי היום לקחת סלואו דרלין להורדת לחץ הדם והפחתת הלחץ בחזה....עדיין אין שיפור.....האם רצוי לבצע בירור יתר לחץ דם וכיצד???
אודה לך על התייחסותך להודעתי ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה צד ימין - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין24/03/2011דניאל שלום.
לפי מה שאתה מספר ומתאר, רצוי לעשות בירור קרדיולוג לתלונותיך, אך בהחלט יש להתייחס לקיום גורמי סיכון למחלת לב כלילית (יתר לחץ דם, עישון, יתר שומנים בדם, סיפור משפחתי של מחלת לב כלילית, סוכרת וכו'), ולסוג הכאבים שלך. אין ספק, שקיום מחלת לב כלילית בגילך הינה דבר נדיר ביותר, אך בהחלט קיים, כמעט אך ורק אצל אנשים אשר להם סיפור משפחתי מרשים של מחלת לב כלילית. בכל מקרה, הייתי מייעץ לך לפנות לרופא המשפחה או לקריולוג המטפל, ושום שמתן חוות דעת בנושה כזה דרך האינטרנט הינה מעשה לא אחראי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)