מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינתור לבמיכאל בר ישי23/05/2011
לפני 10 חדשים ב 11 072010
עברתי צינטור עם תומכן מסוג VISION 4/15 עכשו אני נדרש לעשות עוד פעם צינתור
עברתי מספר צינתורים קודמים החל משנת 2004 ניתוח מעקפים 4
היום אני נורא מתלבט ולא יודע מה לעשות לאור מצבי היום עם כאבים
וקושי בהליכה מהירה
אגב ב 23 2011 03 עברתי מיפוי לב מיבי והיה תקין
אדה לך באם תיעץ לי אם אפשר לעשות צינתור נוסף בקרוב .
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור לב - תגובה
ד''ר טובי רסין25/05/2011מבחינה רפואית והסיכון הכרוך בכך אין הגבלה על מספר הצנתורים שאפשר לעבור מאידך אם אתה סובל מכאבי חזה במאמץ וביצעת מיפוי לב רק לפני חודש וצי שהיה תקין אני לא בטוח שקיימת הצדקה רפואית לביצוע הצנתור ומקור כאבי החזה מהם אתה סובל לא בהכרח לבבי.
כדי שאובל לענות לך בצורה מדויקת יותר אני מבקש קצת יותר פרטים על המיפוי. חסרים הפרטים הבאים:
א. מה היתה סיבת הבדיקה.
ב. במהלך הבדיקה האם היו כאבי חזהו או שינויי א.ק.ג.
ג. מהם הממצאים המפורטים של המיפוי אנא צטט את שורת הסיכום.
בתודה טובי רסין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור לב - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין31/05/2011מיכאל שלום.
קשה לי לאמר לך באם אתה זקוק לצנתור חוזר על סמך האינפורמציה שאתה מוסר. באופן עקרוני, החלטה כזו צריך לקבל הקרדיולוג שלך שמכיר ועוקב אחריך. אני מציע לך, במידה ואתה זקוק לצנתור, וזאת על סמך דעתו של הקרדיולוג שלך, יש להתעקש ולהשתיל לך במידת הצורך סליל תומך (סטנט) מפריש תרופה. הסטנט אותו קיבלת בפעם הקודמת (VISION) אינו מן הסוג המפריש תרופה, ולכן הסיכוי שלו להחסם פעם נוספת גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)