מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- lipitorאירה08/06/2011
שלום ד"ר.
אני סובל מכאבי שרירים עקב לקיחת תרופה בשם ליפיטור .
את התרופה אני לוקח בשעות הערב ואת הכאבים אני מרגיש בשעות הבוקר שלמחרת , התחושה היא ששרירי הרגלם שורפים , מתוחים , קשים וכואבים . התחושה עוברת במשך היום .
התרופה מביאה אותי לערכים טובים בבדיקות הדם .
האם חובה לקחת את התרופה בשעות הערב או שניתן לקחת גם בשעות היום על מנת שכאבי השרירים יהיו במשך היום בעבודה ופחות מורגשים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lipitor - תגובה
ד''ר טובי רסין09/06/2011ליוסי.
לתרופה השפעה בולטת יותר בצום ולכן נלקחת לפני השינה. קיימות תרו]פות נוספות מאותה קבוצה שהן אפילו אפקטיביות יותר כמו הקרסטור או הסטטור בשמה המסחרי.. ראשית אתה צריך להפסיק את התרופה לשבועיים ולראות אם כאבי הרירים התפוגגו ( השינוי והעליה ברמת הקולסטרול עקב הפסקה זו לא יגרמו שינויים משמעותיים בבריאותך שכן הטיפול נמיועד לטווח ארוך) . אם אכן המצב כך יש וכדאי לנסות תרופה אחרת מאותה משפחה כפי שציינתי. אם אין כל אפשרות כזו עדיך לעבור לנטילת התרופה בבוקר מאשר לסבול כפי שאתה סובל.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?
סטניסלב17/06/2011טובי'לה
את הליפיטור ניתן לקחת בכל שעה כי בניגוד לסימבסטטין הוא long acting. המטבוליזם של הכולסטרול בלילה ואין כל קשר לצום, אפשר להיות בצום גם בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור
גל17/06/2011סטניסלב , אז מתי לקחת בבוקר , בלילה ,, בצום או לא בצום ??????????
תודה
אריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור
סטניסלב18/06/2011לא משנה מתי, אם נוטלים בבוקר, חברת פייזר טוענת שיכולים להיות פחות כאבי שרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)