מגבלות לאחר צינתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגבלות לאחר צינתור
    יוסף
    19/06/2011

שלום
    עברתי צינתור לפני שלושה ימים, עורק אחד 95% סתימה, טופל על ידי סטנט
    נתבקשתי לנוח למשך שבועים, מה הכוונה, האם מנוחה פיזית האם להמנע מקבלת מכה . האם לאחר שבועיים אני רשאי לחזור לפעילות מלאה כולל שחיה , ריצה ועבודה פיזית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגבלות לאחר צינתור

הוספת תגובה

• מגבלות לאחר צינתור - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    19/06/2011

במידה והצנתור לא בוצע בגין אוטם או ארוע לבבי חריף, אין צורך במנוחה כה ממושכת. 3 ימי מנוחה מספיקים. לאחר מכן ניתן לשוב לעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו שיקום נכון?

שרה ביטון
    22/06/2011

לפני 8 ימים עברתי צנתור וכך כתוב במכתב השחרור: "התקבלה בשל אוטם ללא עליית מקטעST. לאור המשך תעוקה צונתרה בדחיפות...". הסבירו לי ששמו לי סטנט. שאלותי הן: בשפה הדבורה מה היה לי? מה טווחי המנוחה והפעילות שלי היום? תודה שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו שיקום נכון? - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    27/06/2011

דבורה שלום.
    לפי מה שאת מתארת, היה לך אוטם שלא גרם לנזק לשריר הלב. האוטם נגרם עקב חסימת עורק כלילי, אותו פתחו בעזרת בלון והשתילו סליל תומך, מעין תומכן עשוי מתכת שששומר על העורק פתוח לאורך זמן.
    הארוע לא אמור לשנות את תוחלת חייך או את מהלך חייך, אלא לגרום לך לחיות באורח חיים נכון יותר תוך הקפדה על תזונה נכונה, פעילות גופנית קבועה, מעקב לחצי הדם, שומני הדם, ורמות הסוכר בדם, וביקור אחת לחצי שנה או שנה אצל הקרדיולוג המטפל בקהילה.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו