מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- פסיכותרפיה
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- אחרי לידה
- מחלות זיהומיות
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- נוירולוגיה ילדים
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- הורות טבעית
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- פסיכיאטריה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- אלימות במשפחה ובריחה מהביתעמית06/03/2014
נימאס שצועקים עלי ומרביצים לי אני הלכת לרחוב כבר ישנתי כמה ימים לא יפריע לי עוד קצת זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
עמית06/03/2014מה אני עושה לפני שאני יתחרת עוד הפעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע - תגובה
שי ציון09/03/2014עמית שלום, העצה המשמעותית שאני מרגיש שאוכל לתת לך היא להביא את כל הדברים שהעלת בפני אנשי הטיפול עימם אתה בקשר ולנשום עמוק עד שיתאפשר לך להרגיש טוב משאתה מרגיש כעת. שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עמית09/03/2014תודה רבה עזרת לי מאודדד אני יגיד לפסיכאטרית את הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד