מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- פסיכותרפיה
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- אחרי לידה
- מחלות זיהומיות
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- נוירולוגיה ילדים
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- הורות טבעית
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- פסיכיאטריה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- פגיעה עצמית-חתכים ילדה בת 13מאיה30/12/2016
בשבועות האחרונים נחשפנו לפגיעה עצמית של הבת שלנו (בת 13) חיתוך פירקי הידיים (למיטב ידעתנו רק בפרקי הידיים)
עברנו התייעצות עם יועצת ביה"ס הפנתה אותנו לפסיכולוגית שכרגע הספקנו פגישה אחת סוג של "איבחון" הערכה. כחלק מסיכום היא המליצה על הוצאה של סרגל מהחדר ולראות מה אפשר לעשות לגביי סכינים בבית !
נשארתי עם ההמלצה הזו כמו עצם בגרון , מכיוון שבכנות מי שבמצב הזה ימצא "כלי" לפגיעה עצמית , מה הערך בלהוציא את הסרגל הספציפי שאיתו היא פגעה בעצמה ? ואיך אפשר לנהל בית ללא סכינים ? ומצד שני ....איך אני הולכת לישון עם הפחד הזה שאני משאירה בבית "כלי" לפגיעה ?
אני כאמא בסערת רגשות /פחדים /כאב על הבת שנמצאת במקום כל כך חשוך . אומנם השגנו את העזרה מיד כשהתגלה המצב אבל אין לי עוד דרכים להקל ?לתמוך? לשמור ???
הלוואי והיתה רשימה של המלצות מה אני כאמא יכולה לעשות !!! :(
איפה טעיתי ? חשבתי שאני "עושה" את זה טוב- להיות אמא שלה :( ועכשיו הכל התפוצץ וכנראה שלא !!
תודה מראש
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה שי ציון
שי ציון31/12/2016מאיה שלום,
דאגתך ברורה לנוכח גילוי של צד נסתר ומעורר חששות בחייה של בתך. מטבע הדברים כאשר עולה מצוקה אצל ילדינו אנו שואלים האם יכולנו לעשות אחרת והאם תרמנו לקשיים אלו. אני חושב ששאלות אלו רצוי להעלות בפגישה עם הפסיכולוגית שמטפלת בבתך וכך גם את החששות בנוגע לתחושת המוגנות. שיחה מסוג זה היא דרך לפתח יחסי אמון עם הפסיכולוגית ולהניע תהליכים משמעותיים בתוך הטיפול. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?