מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- בעלה של אמא מתנהג לא יפהאנונימי24/06/2017
תודה על הייעוץ שי אני מאד מעריך את זה אני בקשר לעניין של הילד שבעלה מתנהג אליו לא יפה
הבעיה היא שאני כאילו מתבייש לא מהחברים שישמעו על זה כי איתם אין לי בעיה ובוא נגיד את זה ככה שבלעדיהם ממזמן הייתי שבור. אבל מול יועצת אף פעם לא ניסיתי ואני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לדבר איתה ואיך לפנות ובמיוחד אני לא רוצה שהיא תגיד לאמא שלי על זה כי אז אמא שלי תגיד לה שאני סתם אומר דברים וזה הגיל... רק היום הוא עוד פעם צעק שאני לא עושה כלום בבית למרות שאני כן עושה מה שהוא מבקש או שלפעמים הם מבקשים לסדר שולחן ואני מסדר הכל ואז הם אומרים ממש מסודר רואים שלא סידרת עם חשק ושאני יסביר לך שהם מתכוונים לצורת יופי בסידור ואין לי את זה זה לא שעכשיו שאני מעצב פנים או משו אז צעקתי ואמא שלי אמרה שעוד פעם שאני אצעק אני יקבל סטירה אז במיוחד אני לא רוצה שהיועצת תגיד לה את זה אתה מבין? אני מאד מעריך את העזרה שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
שי ציון30/06/2017שלום,
מתנצל על המענה המאוחר. יועצת או פסיכולוגית בית הספר אינן מחויבות לספר על הדברים שתדבר איתן. להיפך, הן מחויבות (לפחות הפסיכולוגית) לשמור על סודיות מלאה אלא במקרים חריגים. ברור ואפילו מאוד נכון מצידך שלא להיחשף בפני אדם, אפילו מטפל, מבלי להכיר ושירכוש את אמונך. ולכן על מנת להיחשף יש צורך לעבור תהליך של היכרות וביסוס אמון באותו אדם. לפעמים מטרת המפגשים הראשונים היא רק לברר יחד מה הוא הרצון שלך מהמפגשים. יתכן ותגלה שאתה כלל לא מעוניין שהיא תשוחח עם אמך... אלו דברים שמתבררים תוך כדי תהליך. יחד עם זאת, נדמה שייעוץ יכול לסייע לך ואני ממליץ לשקול זאת. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?