חיים אומללים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים אומללים
    אני
    09/08/2011

אני בת 39 אמא לתינוק וילדה קטנה. התחתנתי עם בעלי לפני כ- 13 שנה. מאז שאנחנו מכירים אני רק בחיפוש אחר עבודה. שהכרנו הייתי סטודנטית ואחר כך הלכתי ללמוד שוב כדי להשלים לימודי תעודה. דחיתי את הבאת הילדים בכמה שנים מסיבות של לימודים, חיפוש עבודה, פחדים מרובים וקושי להפתח גיניקולוגית. הבאתי ילדים בטיפולים בהרדמה ובניתוח קיסרי. הילדים שלי מקסימים אבל אני מרגישה ששילמתי מחיר כבד מידי בכך שילדתי לראשונה רק בגיל 35 זה כל הזמן מטריד אותי.
    אני מאוד עצובה שבגילי אני לא מסודרת בעבודה למרות שהלכתי ולמדתי והשקעתי שנים. חושבת על זה שהפסדתי שנים של וותק. מרגישה שכל הזמן סוגרים לי את הדלת ולא נותנים לי הזדמנות. בנוסף, אני שונאת את הגוף שלי שהשמין כל כך הרבה. אני כואבת את כאבם של ההורים החולים שלי. אני לא מבינה למה אני שאומרים שאני חזקה וחכמה ומלומדת ויש לי כל כך הרבה נשמה ומוטיבציה ללמד ולתת לאנשים חיה חיים כאלו אומללים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים אומללים

הוספת תגובה

• חיים אומללים - תגובה

חנה הללי
    09/08/2011

שלום לך בת 39
    תני לי לנסות לתת שמות ומילים אחרות לדברים אתם מתמודדת :
    טיפולי פוריות, לידות בהפרש קטן,טיפול בתינוקות באינטנסיביות, שינוי בזוגיות ,חיפוש קריירה, חרדה כלכלית,הורים חולים, מערכות תמיכה של משפחה מורחבת,דימוי עצמי, דימוי גוף, אבדן החופש,טיפול באחרים.

אין פלא שאת כל כך עמוסה ,תשושה ושחוקה .זוהי תגובה הולמת ומותאמת
    למצבי חיים כה מלחיצים ואינטנסיבים .

האם את יודעת לבקש לקבל עזרה? הכוונה גם לעזרה קונקרטית, מבן הזוג, מהמשפחה ,אחים אחיות מהמשפחה של בעלך? חברות?
    וגם לעזרה נפשית,תמיכה.
    את יכולה להתחיל ממישהו בקהילה- אחות טיפת חלב, רופא/ת משפחה.
    אל תשארי עם זה לבד.
    בהצלחה
    חנה הללי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התכתבות

אני
    15/08/2011

לחנה הללי, תודה על התיחסותך. נתת שמות ומילים כל כך נכונות לתאר את מצבי אך לא ברור לי מה הקשר לרופא המשפחה או לאחות טיפת חלב. אני לא מעונינת בתרופות חד משמעית.אני צריכה הרבה אמונה, נחישות וכוחות לעשות שינויים בחיים שלי ואת אלו אני לא יודעת מאיפה לקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התכתבות - תגובה

חנה הללי
    15/08/2011

שלום לך
    הכוונה היא כזו:
    איש מקצוע בקהילה שמכיר אותך, יכול לכוון אותך לגורם מיקצועי שיכול לסייע לך.
    אם את רוצה כמובן את יכולה לפנות באופן עצמאי ולבקש תמיכה וסיוע נפשי.
    טיפול נפשי יעזור לך לגייס כוחות בתוכך. לבד זה מאוד מאוד קשה.
    אל תשארי עם זה לבד.
    בהצלחה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו