מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיים אומלליםאני09/08/2011
אני בת 39 אמא לתינוק וילדה קטנה. התחתנתי עם בעלי לפני כ- 13 שנה. מאז שאנחנו מכירים אני רק בחיפוש אחר עבודה. שהכרנו הייתי סטודנטית ואחר כך הלכתי ללמוד שוב כדי להשלים לימודי תעודה. דחיתי את הבאת הילדים בכמה שנים מסיבות של לימודים, חיפוש עבודה, פחדים מרובים וקושי להפתח גיניקולוגית. הבאתי ילדים בטיפולים בהרדמה ובניתוח קיסרי. הילדים שלי מקסימים אבל אני מרגישה ששילמתי מחיר כבד מידי בכך שילדתי לראשונה רק בגיל 35 זה כל הזמן מטריד אותי.
אני מאוד עצובה שבגילי אני לא מסודרת בעבודה למרות שהלכתי ולמדתי והשקעתי שנים. חושבת על זה שהפסדתי שנים של וותק. מרגישה שכל הזמן סוגרים לי את הדלת ולא נותנים לי הזדמנות. בנוסף, אני שונאת את הגוף שלי שהשמין כל כך הרבה. אני כואבת את כאבם של ההורים החולים שלי. אני לא מבינה למה אני שאומרים שאני חזקה וחכמה ומלומדת ויש לי כל כך הרבה נשמה ומוטיבציה ללמד ולתת לאנשים חיה חיים כאלו אומללים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים אומללים - תגובה
חנה הללי09/08/2011שלום לך בת 39
תני לי לנסות לתת שמות ומילים אחרות לדברים אתם מתמודדת :
טיפולי פוריות, לידות בהפרש קטן,טיפול בתינוקות באינטנסיביות, שינוי בזוגיות ,חיפוש קריירה, חרדה כלכלית,הורים חולים, מערכות תמיכה של משפחה מורחבת,דימוי עצמי, דימוי גוף, אבדן החופש,טיפול באחרים.
אין פלא שאת כל כך עמוסה ,תשושה ושחוקה .זוהי תגובה הולמת ומותאמת
למצבי חיים כה מלחיצים ואינטנסיבים .
האם את יודעת לבקש לקבל עזרה? הכוונה גם לעזרה קונקרטית, מבן הזוג, מהמשפחה ,אחים אחיות מהמשפחה של בעלך? חברות?
וגם לעזרה נפשית,תמיכה.
את יכולה להתחיל ממישהו בקהילה- אחות טיפת חלב, רופא/ת משפחה.
אל תשארי עם זה לבד.
בהצלחה
חנה הללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התכתבות
אני15/08/2011לחנה הללי, תודה על התיחסותך. נתת שמות ומילים כל כך נכונות לתאר את מצבי אך לא ברור לי מה הקשר לרופא המשפחה או לאחות טיפת חלב. אני לא מעונינת בתרופות חד משמעית.אני צריכה הרבה אמונה, נחישות וכוחות לעשות שינויים בחיים שלי ואת אלו אני לא יודעת מאיפה לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התכתבות - תגובה
חנה הללי15/08/2011שלום לך
הכוונה היא כזו:
איש מקצוע בקהילה שמכיר אותך, יכול לכוון אותך לגורם מיקצועי שיכול לסייע לך.
אם את רוצה כמובן את יכולה לפנות באופן עצמאי ולבקש תמיכה וסיוע נפשי.
טיפול נפשי יעזור לך לגייס כוחות בתוכך. לבד זה מאוד מאוד קשה.
אל תשארי עם זה לבד.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)