אפטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • אפטה
    שיר
    17/10/2011

    אני סובלת מזה מס' שנים מאפטות בפה בתדיירות מאוד גבוהה וכשהם באות הם באות בכמויות.רופאת משפחה שעשתה לי את כל הבדיקות האפשריות החליטה לטעון שמדובר בלחץ שככה הגוף מגיב לו,לטענתי ,בתדירות הגבווהה שהם מגיעות זה לא הגיוני שזה נובע מלחץ.(נכון שיש תקופות לחץ אבל לא כל שלושה שבועות...)
    עשיתי בדיקות לאלרגיה שגם הם יצאו שליליות...
    לאחרונה אנשים רבים אומרים לי ש"הכל בראש"...שיש משהו בתת מודע שלי שמשפיע ועושה לי פצעיםץ
    האם יש נכון בדבריהם?ואם כן,מה ניתן לעשות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אפטה - תגובה

    מנשה כהן
    18/10/2011

    שלום. לפי הידוע לי רב הלא ידוע על הידוע בקשר לגורמים ולטיפולים יעילים באפטות. אינני רופא ואני לא מוסמך לתת מענה רפואי.

    עם זאת הצד הנפשי נמצא בצורות שונות בבעיות שהן לכאורה [רק] פיזיות: איך אדם מגיב רגשית על מה שקורה לו בגוף [כועס, מתוסכל, חסר אונים] משפיע בהחלט על המצב. אלו מחשבות יש לו על הבעיה ועל עצמו? האם הוא בתשומת לב מה עוזר ומקל ומה מחריף את הבעיה?

    נוסף לכך יש תהליכים פחות מודעים שמשפיעים או מייצרים בעיות שונות בגוף. באופן סימבולי הפה הוא המעבר בין החוץ לפנים, הוא מקום התקשורת והמגע האינטימי. האם זה אומר לך משהו? האם יש לך חלומות שאת זוכרת?

    טיפים שלי מתוך ניסיון חיים: יש טיפות פרופוליס [מדבש] שאפשר לגרגר אתם ולשטוף. נוסף לכך להוריד חומציות הגוף ולהגביר בסיסיות. חפשי באינטרנט הסבר. יש כמוסה בשם ספירולינה על בסיס אצות שיכולה למלא את התפקיד של בסיסיות בתזונה היומיומית.

    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו