מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת לעשות שינוי בגיל 40אני29/11/2011
שינוי בשבילי הוא לראות עשייה ומטרות מולי ולא תקיעות וייאוש ועמידה במקום. שינוי בשבילי הוא להתחיל לחשוב מההגיון ולא מהרגש, לראות את העתיד ולא את העבר. שינוי בשבילי הוא חשיבה אופטימית ולא פסימית. זהו השינוי שאני מייחלת לו להיות ברת עשייה ושמחה ולא דכאונית וקופאת במקום.
כיצד עושים שינוי כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה התעלמתם מהשאלה שלי?
אני02/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת לעשות שינוי בגיל 40 - תגובה
חנה הללי03/12/2011שלום לך
אם חווית התעלמות מפנייתך בפורום בעבר אז על כך קבלי התנצלותינו.
אנו משתדלים לחזור לכל פנייה בהקדם תוך 48 שעות.
לעיניין פנייתך:
קודם כל ברכות. ברכות על ההכרה והצורך בשינוי.
שינוי הוא קודם כל חוסר נוחות וקושי לקבל את המצב הקיים יחד עם תקווה .
אם שני האלמנטים הללו קיימים כלומר חוסר נוחות +תקווה אז ניתן להתחיל בתהליך.
ממליצה על ספר הנקרא :"שינוי" של ווצלוויק,פיש,ווויקלנד.
הם מנתחים סוגים של שינוי ובעיקר התוו את המושג של : שינוי מדרגה ראשונה ושינוי מדרגה שניה.
ישנן המון טכניקות לייצר שינוי,בטיפול פסיכולוגי פרטני,בטיפול קבוצתי,בעזרת קוצ'ר מאמן אישי ,בעזרת סדנאות מסוגים שונים.
נקודה חשובה נוספת היא התרבות שלנו,המערבית, המשפיעה על חשיבתינו ותפיסתינו ויוצרת אשלייה ששינוי הוא מהיר ,מיידי ,והקצב שלו תלוי רק בנו.
ממליצה כשלב ראשון ,להתבונן בתקיעות ,לחוות אותה ולהסתכל מה יש בה,את מה היא משרתת? ובמקום העבר והעתיד עליהם את מדברת בפנייתך התבונני על ההווה, על כל ה"יש" בחייך.
ספר נוסף שיכול לפתוח צוהר הוא :"כוחו של הרגע הזה" של אקהרט טול.
בהצלחה ,
חנה הללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה הללי היקרה
אני06/12/2011תודה על הזמן שהקדשת וכתבת לי. את כותבת דברים כל כך נכונים שיוצאים מהלב. את מקצועית, רגישה ומקסימה!!!
חשבתי על מה שכתבת מה התקיעות משרתת והנה לך תשובה- היא שומרת את התקווה שלי בHOLD. היא בעצם אומרת לי זה בסדר שאת לא עושה עכשיו כלום יש תקווה שיום אחד זה ישתנה. בעצם זה הפחד שלי להתמודד עם הדבר האמיתי.
בנוסף, אני חווה קשה את משבר גיל הארבעים מרגישה שהגעתי לגיל ולא עמדתי ביעדים שהחברה מציבה של עבודה ושלושה ילדים ומעבר דירה.
דיברת על שינוי שטומן בחובו אי נוחות, אז האי נוחות שלי ענקית פשוט זועקת היא אפילו לא מאפשרת לי לקרוא ספרים כי אני טרודה מאוד. בהזדמנות זו אני מודה לך על המלצות הספרים.
נרשמתי לקבוצת אימון. אני מתחילה אותה שבוע הבא. אני מקווה שבעזרתה אני אוכל לצאת מהפלונטר, מהתקיעות ולהתחיל להציב מטרות ולצעוד לעברן.
תודה על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה הללי היקרה - תגובה
חנה הללי06/12/2011תודה על המשוב.
בהצלחה!
חנה הללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה
אני07/12/2011האם ראית אנשים באמצע החיים שעשו שינוי מהותי פנימי עם עצמם?
האם את חושבת שצריך לשלב גם שיחות עם פסיכולוג או שקבוצת אימון עם מאמנת טובה יכולה להתניע לשינוי ריגשי-חשיבתי?
האם את מקבלת באופן פרטי או דרך קופת חולים?
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה - תגובה
חנה הללי07/12/2011
שלום
אני מציעה לך להתקשר אלי למספר המופיע בפורום.
את מוזמנת לשלוח S/M/S עם שם ומספר טלפון ואחזור אלייך כשאוכל.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חנה
אני07/12/2011הייתי שמחה אם היית עונה על שאלותי כאן בפורום. לא מרגישה בנוח כרגע לפנות אלייך טלפונית. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חנה - תגובה
חנה הללי08/12/2011שלום לך .
נראה שלהתחיל עם קבוצת אימון זו יכולה להיות התחלה טובה.
ומשם תראי איך תתפתחי.
מציעה לך להחליף את המילה "שינוי" במילים של :"תהליך גדילה וצמיחה ".
אולי זה פחות ילחיץ?
אני מקבלת באופן פרטי במכון עידן לפסיכותרפיה במודיעין.
ניתן להתקשר למכון
08-9707013
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה יקרה
אני08/12/2011את כזו מקסימה וכזו צודקת. כך אסתכל על זה כתהליך גדילה וצמיחה. נכון זה יותר מתאים למצבי. בעצם אני מבקשת לקום מהמקום שפגוע בי כל כך ולפעול. אני רוצה לראות יותר כיווני התפתחות ולא לראות רק שחור ולבן.
אני מקווה מאוד שאקבל כוחות בקבוצת אימון ובאמת אראה זאת כתחילת הדרך בהתפתחות האישית שלי. המון תודה.
אשמח לחזור ולספר חוויות.
תבורכי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה יקרה - תגובה
חנה הללי08/12/2011בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)