איך מתמודדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים?
    אני
    15/01/2012

איך מתמודדים עם דיאלוג פנימי של שליליות ופחדים?
    של מחשבות על בדידות והעבר?
    יש בי משהו שרוצה לצאת ומישהו מבפנים כל הזמן לוקח אותו פנימה ולא נותן לו את האפשרות הזו?
    הרבה הרבה פחדים וחששות. הרבה אכזבות וטעויות מהעבר. הכל עולה וצף וגועש בגיל 40. הקול הפנימי אומר שאם לא תעשי עכשיו לעולם לא תעשי.
    כיצד משתחררים מהכבלים?
    היום אני אמא לשני מקסימים ומאוד רוצה עוד אוצר אך רוצה להיות שלמה עם עצמי ואופטימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתמודדים?

הוספת תגובה

תמונה

• איך מתמודדים? - תגובה

מנשה כהן
    23/01/2012

שלום. אלו הם מצבים בהם פונים לייעוץ או טיפול. קשה לעשות את זה לבד. רוב הדברים שהעלית מזמינים בירור מעמיק יותר..אדגים לך דרך דבריך:

איך מתמודדים עם דיאלוג פנימי של שליליות ופחדים?
    מהי השליליות ומהם הפחדים? מה הם אומרים

של מחשבות על בדידות והעבר?
    מה הכוונה בבדידות? בעבר? מה קרה לך שם?

יש בי משהו שרוצה לצאת ומישהו מבפנים כל הזמן לוקח אותו פנימה ולא נותן לו את האפשרות הזו?

מאבק כוחות. מה זה ה"משהו שרוצה לצאת"? ומה "מישהו מבפנים כל הזמן לוקח אותו פנימה ולא נותן לו את האפשרות הזו"? מי זה בחיים שלך לא מאפשר עכשיו או בעבר?

הרבה הרבה פחדים וחששות. הרבה אכזבות וטעויות מהעבר. הכל עולה וצף וגועש בגיל 40. הקול הפנימי אומר שאם לא תעשי עכשיו לעולם לא תעשי.

כאילו יש רגשות ודחפים מודחקים והם לא יכולים עוד להיות כלואים

כיצד משתחררים מהכבלים?
    היום אני אמא לשני מקסימים ומאוד רוצה עוד אוצר אך רוצה להיות שלמה עם עצמי ואופטימית.

את מתכוונת שאת רוצה עוד ילד? עוד ילד זו עוד אחריות, עוד "כבלים". נראה שהדברים שלך אומרים שיש ילדה פנימית אצלך שרוצה לצאת. אי אפשר הכל כנראה

חומר למחשבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• למנשה כהן

אני
    23/01/2012

הדברים שכתבת מאוד מעניינים.
    רציתי להתייחס לחלק האחרון שכתבת- למה הכוונה "ילדה פנימית שרוצה לצאת" ולמה התכוונת שאי אפשר הכל?
    הייתי שמחה אם היית מחדד את דבריך אילו.

איזה טיפול/ייעוץ היית מציע כדי להתמודד עם הדילמות האילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• למנשה כהן - תגובה

מנשה כהן
    23/01/2012

שלום. "הילדה שבפנים" מייצגת את מה שבתוכנו רוצה לקבל ולגדול
    אי אפשר הכל - גם להביא עוד ילד וגם לתת לעצמך זמן ומרחב להשתחרר
    אם הבנתי נכון שאת רוצה עוד ילד

הטיפול המתאים הוא טיפול פסיכולוג קליני או פסיכותרפיסט..
    את צריכה לעבור תהליך של בירור כמו שהדגמתי לך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מה בעצם אתה אומר?

אני
    23/01/2012

שבגלל שאני זקוקה למרחב לאישי אני לא יכולה להביא עוד ילד לעולם?
    המשהו האישי בי שרוצה לצאת הוא לצאת לשוק העבודה ולהתמודד בו בהצלחה. זה דבר שמאוד חסר לי. הילדה שבי הילדה של פעם היא ילדה שעברה ילדות לא מאושרת ועם הרבה פגיעה בדימוי העצמי. אך אני רוצה לשנות לא לוותר. אני כן רוצה להגדיל את משפחתי אך הקושי שלי כרגע מכיוון שילדי הקטן עדיין תינוק אך מצד שני גילי כבר 40 וזה יוצר אצלי בלגן בראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• למנשה כהן

אני
    30/01/2012

הייתי רוצה שתתיחס לדברים שכתבתי אם יש לך משהו להגיד לי.
    גיל 40 בשבילי הוא משבר קשה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מה בעצם אתה אומר? - תגובה

מנשה כהן
    30/01/2012

שלום לך. התקשורת בנינו כאן מתרחשת כמו בתוך טיפול נפשי. כל דבר פותח ומעלה שאלות וכך מתבהרים הקשיים והרצונות ולמה תקועים, ומה חסר...

לכן הצעתי שתפני לטיפול כדי לברר ביחד עם איש מקצוע מה ניתן לעשות כדי לצאת ממצב של להסתובב עם עצמך...לגבי עבודה - תלוי מה עשית ובמה התנסית קודם..

מציע שתפני כל עוד הניצוץ קיים...לדבר על הילדות הלא מאושרת ועל מה את רוצה לממש בחייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני בת 47 מבינה על מה את מדברת

נורמה
    22/03/2012

אני עושה שימוש קבוע לעצמי בהומאופתיה
    מצאתי שם את כול סוגי המחשבות פחדים והכיסוי והאיזון
    להם - במידה והם חורגים מהגבולות ומפריעים לצמיחה אישית

בעיקרון לכול המחשבות סביב הגיל שלנו יש לגיטימציה גדולה ונכונה
    רק הכול תלוי במידות וכמה זה הופך למטרד במקום למינוף לעשייה
    כמה זה משתק וגורם להענשה עצמית במקום לפריחה וגדילה

אני לעצמי מצאתי את האיזון השלם באמצעות ההומאופתיה

בברכה דר נורמה דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו