תגובת מחנך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובת מחנך
    אמא
    20/05/2012

לבתי בת ה-17 לאחרונה נהיו קשיים בלימודים ובהתנהגותה מה שלא היה בעבר. יזמתי פגישה עם מחנך כיתתה, שוחחנו המון עליה. למחרת, לתדהמתי הרבה, כתב לי אס.אמ.אס "נהניתי מאד מפגישתנו אמש. ". מוזר בעיני. מה זה אמור היה להביע? ואגב ביתי בעבר, ציינה בפני ש-3 פעמים ניגש אליה המחנך בהפסקה ואמר לה: "יש לך אמא לתפארת,ראוייה להערצה". ביתי ענתה : "תודה" ובזה נגמר. הייתי קצת במבוכה לכן לא הגבתי לו בכלל. מה דעתך ותודה על התגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובת מחנך

הוספת תגובה

• תגובת מחנך - תגובה

מנשה כהן
    21/05/2012

שלום. על פניו, המחנך העביר את התקשורת למישור אישי, ובכך אולי חצה גבולות של טעם טוב. אולי מצאת חן בעיניו, או שהוא רגיל לתת הערכות וציונים. השאלה האם בתוך השיחה קבלת התייחסות לעניינים הקשורים לבתך שהדאיגו אותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל..

אמא
    21/05/2012

כן קיבלתי. אבל לא במאה אחוז יצאתי מסופקת, מאחר ואני אוהבת יותר פירוט. בוא נאמר: 95 אחוז שסיפק לי תשובות על ביתי וגם חידש לי דברים שלא ידעתי גם משמחים וגם לא. לא ברור לי מדוע זה מספר פעמים ,ניגש בהפסקה לביתי ואומר לה: "יש לך אמא לתפארת. היא ראוייה להערצה". לא מספיק לומר פעם אחת.?. במשך החצי שנה האחרונה, חזר על משפטים אלו כ-3 פעמים. תמוה בעיני. אמרתי לביתי אם שוב יגיד לך תעני לו בחיוך: "סליחה, אבל נדמה לי שכבר אמרת לי את זה לא פעם אחת", ואז אולי זה יביך אותו ויפסיק עם זה. מה דעתך על הנ"ל ותודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו