בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    דנה
    31/05/2012

שלום.. יש לי בעיה די אישית אך ברצוני לקבל מענה.
    אני נשואה מזה כחמש שנים לבעל מקסים אוהב ותומך . העניין הוא שבחצי שנה האחרונה ירד לי כל החשק מלקיים יחסי מין איתו , הוא לוחץ ורוצה ואני מבינה זאת.. זה לא שאני לא נמשכת או לא אוהבת אותו אלא יש לי בעיה מאוד נקודתית עם העניין של מין . כאילו כלא מסוגלת שייגעו בי.. מה עליי לעשות? ואיך עליי לגרום לו להפסיק עם כך? האם זו בעיה שיש פתרון לה? תודה, חני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

מנשה כהן
    04/06/2012

שלום. נראה שאכן יש עניין שנחוץ לברר לעצמך. אולי עם איש מקצוע, פסיכולוג קליני. להבין מה קורה לך בינך לבין עצמך, ומה קורה לך בינך לבעלך. מה קרה שיצר את השינוי? "לגרום לו שיפסיק" יכול ליצור בעיה נוספת ביניכם. את רוצה ש"יבין" כנראה, וזה אומר שיקבל את המצב החדש ללא דיבור. נסי לשחזר את התקופה האחרונה שבה הופיעה הבעיה..מה היו הנסיבות. מה קרה אצלך בפנים, או מה קרה ביניכם. הפתרון הוא התייעצות מקצועית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו