מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובת השכןסמדר13/07/2012
כשפגשני את השכן שלי אדם נשוי בערך בן 50, ושיתפתי אותו שלאימי יש יום הולדת והוא אכן מוזמן. הוא אודה לי על כך ולציין שאמי בת 57, והדגשתי זאת בפני השכן, אז הוא הגיב: "צעירה אההה"??, הייתי פשוט המומה, לא הבנתי לרגע מדוע אמר זאת, מה זה "צעירה" היא הרי לא צעירה אולי נראית קצת צעירה מגילה., אז למה הוא התכוון שאמר: בצורת שאלה וחייך אלי:: "צעירה אהה"???. לא ברור לי ולא ידעתי מה להגיב, אז אעדפתי לשתוק. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנשה - מחכה לתשובה. תודה.
אסנת15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת השכן - תגובה
מנשה כהן16/07/2012שלום. אולי צריך להתייחס לדברים מסוג זה במידה של הומור. לא לכל דבר שאדם מוציא מפיו הוא רווי משמעות עמוקה. זה אפילו קלישאה לומר "הו..כמה היא צעירה"..מה בעצם מפריע לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומר לך מדוע..
סמדר18/07/2012כי לפי דעתי יש לתגובתו מספר פרשניות לכאן או לכאן והן: 1. אולי כאילו מלגלגל עליה שהיא בעצם לא צעירה והתכוון הפוך., לכן אמר "צעירה אהה" כאילו לשמוע את דעתי?
2. אולי רוצה למסור מסר דרכי לאמי שלקח בחשבון שאספר לה שהוא אמר שהיא נראית צעירה וקשה לו בפני (היות ואני הבת שלה )להשחיל את המילה "נראית"?
3. ואולי בעצם יש פרשנות אחת בלבד לשפת הגברים שאיני יודעת על מה התכוון ואולי זה בעצם התכוון במובן החיובי כי אחרי הכל אמי נראית טוב ומאד צעירה לגילה.מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומר לך מדוע.. - תגובה
מנשה כהן18/07/2012שלום. כל פרשנות היא אפשרית. לא בטוח שהוא עצמו יודע בדיוק בדיוק למה התכוון. כל תגובותינו מתבססים על פרשנות שלנו למה שרואים או שומעים. אפשר לקחת גם דברים כפשוטם, ולראות בהם התייחסות ו"הזמנה" לשיחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)