תגובת השכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובת השכן
    סמדר
    13/07/2012

כשפגשני את השכן שלי אדם נשוי בערך בן 50, ושיתפתי אותו שלאימי יש יום הולדת והוא אכן מוזמן. הוא אודה לי על כך ולציין שאמי בת 57, והדגשתי זאת בפני השכן, אז הוא הגיב: "צעירה אההה"??, הייתי פשוט המומה, לא הבנתי לרגע מדוע אמר זאת, מה זה "צעירה" היא הרי לא צעירה אולי נראית קצת צעירה מגילה., אז למה הוא התכוון שאמר: בצורת שאלה וחייך אלי:: "צעירה אהה"???. לא ברור לי ולא ידעתי מה להגיב, אז אעדפתי לשתוק. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובת השכן

הוספת תגובה

• למנשה - מחכה לתשובה. תודה.

אסנת
    15/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת השכן - תגובה

מנשה כהן
    16/07/2012

שלום. אולי צריך להתייחס לדברים מסוג זה במידה של הומור. לא לכל דבר שאדם מוציא מפיו הוא רווי משמעות עמוקה. זה אפילו קלישאה לומר "הו..כמה היא צעירה"..מה בעצם מפריע לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומר לך מדוע..

סמדר
    18/07/2012

כי לפי דעתי יש לתגובתו מספר פרשניות לכאן או לכאן והן: 1. אולי כאילו מלגלגל עליה שהיא בעצם לא צעירה והתכוון הפוך., לכן אמר "צעירה אהה" כאילו לשמוע את דעתי?
    2. אולי רוצה למסור מסר דרכי לאמי שלקח בחשבון שאספר לה שהוא אמר שהיא נראית צעירה וקשה לו בפני (היות ואני הבת שלה )להשחיל את המילה "נראית"?
    3. ואולי בעצם יש פרשנות אחת בלבד לשפת הגברים שאיני יודעת על מה התכוון ואולי זה בעצם התכוון במובן החיובי כי אחרי הכל אמי נראית טוב ומאד צעירה לגילה.מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומר לך מדוע.. - תגובה

מנשה כהן
    18/07/2012

שלום. כל פרשנות היא אפשרית. לא בטוח שהוא עצמו יודע בדיוק בדיוק למה התכוון. כל תגובותינו מתבססים על פרשנות שלנו למה שרואים או שומעים. אפשר לקחת גם דברים כפשוטם, ולראות בהם התייחסות ו"הזמנה" לשיחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו