הטרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה
    דנה
    11/10/2012

שלום לכם , שמי דנה ואני בת 17 וחצי , תלמידת תיכון כיתה י'ב .
    אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך ראיתי שיש לכם מענה להרבה אנשים ורציתי עצה .
    יש לי בבית הספר מורה לספורט בסביבות גיל ה- 35.
    לאחרונה לפני בערך חודשיים, אותו מורה התחיל לשאול אותי שאלות אישיות .. עליי ועל חבר שלי. שאלות לא במקום כפי שניתן לאמר.. זה הגיע גם למצב שהוא שאל אותי האם קיימתי יחסי מין איתו... ניסיתי לצחוק איתו ולהפוך את זה לצחוק אך הוא שואל ושואל באופן רציני, יש לציין שאני לא הבת היחידה בבית הספר שמתלוננת עליו שהוא שואל שאלות מיניות את התלמידות.. זה ממש מציק וגובל בהטרדה , וכך כל פעם שאני עוברת בבית ספר הוא שואל שאלות ונועץ מבטים. מה עליי לעשות? יש לכם עצה בשבילי? אך יש לציין כי הוא אדם מצחיק וחברמן כזה..ואם אני יאמר לו הוא יטען כי הוא צחק איתי, אני לא יודעת אם זה בצחוק או ברצינות אבל זה מטריד ולא רק אותי.. מה עליי לעשות? יש לכם עצה עבורי?

תודה, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה

הוספת תגובה

• הטרדה - תגובה

מנשה כהן
    11/10/2012

שלום.מציע לך לומר לו שיפסיק לדבר אתך בנושא הזה, אם את מרגישה שאת יכולה..שאם לא יפסיק - את תתלונני. אולי תשתפי בעניין את המחנכת שלך? חשוב שלא תשארי עם זה לבד, כאיזה "סוד" בינך ובינו. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו